diumenge, 30 de desembre del 2007

Cap d any. Vaixella de plastic, TV·i lamrusco rosat.

Hola,

ahir em truca un amic de la infància. "escolta, ara que vius a Igualada si vols pots venir al nostre sopar de cap d`any. Som més de trenta i el fem al garaig del Domenec. Ho compren tot un grup de dones i depsrés ja passem comptes. Ens surt per uns 20 euros".

Per un cop vaig aplicar allo de "no diga si cuando quiera decir no"

vaig pensar en que m esperava;


1) un garaig ple de pols i grasa de cotxe.
2) taules de taulots amb cavallets i estovalles de paper.
3) vestits llargs i lluents que han costat 26€.
4) barrets de cotillón i espantasogres.
5) musica de Boney M.
6) el tal Domenec i la seva dona patint perque no espatllem res.
7) entrants freds a base d`embutits i llagostins.
8) betguda a base de lambrusco rosat, blanc pescador i un cava que fan aprop d`Igualada.
9) barreja de tots els perfums haguts i per haver
10) un fred horrorós abans, durant i després del sopar.
11) brindar amb copes de cava de plastic.
12) sospitar que el que porta els numeros de la festa ha afegit un petit "redondeig" de manera que ell i sa dona sopen de gorra i encara els hi surt un benefici net.
13) celebrar les dotze campanades amb TV3 com a simbol de catalanitat.
14) explicar com és que no tinc novia i que va passar amb aquella que vaig estar a punt de casar-me. (aixo unes vuis vegades)
15) ballar amb dones sexualment desateses que em pregunten que tal la vida de solter a Barcelona.

i moltes coses més que em deixo al tinteru perque ara vaig a passejar amb els nens.

ja us explicaré el meu plan alternatiu. S`us farà la boca aigua, ho prometo.

divendres, 28 de desembre del 2007

Sentiments

Jo penso que cada estel,"estrela" que veus es una persona o un animal que tu tastimes i que a mort i que sempre el recodaras peraixo tu sempre as de pensar que ell/a tasta mirant i testa recordant, aixo es lu que jo crec.


Mariona S.S.
Sant Esteve de 2007

La meva nena em va veure mirant un llibre d`astronomia. Em va fer unes preguntes i després va agafar un full de paper i un llapis i em va escriure aquesta petita redacció

dimecres, 26 de desembre del 2007

familia (3). Separats i nens

Hola,

usarem avui la chamb familia com a exemple de dinar tipus de familia multinuclear
tradicional catalana.



ahir va anar relativament bé. Tinc set nebots en total que son més semblants a un pelotón de soldats veterans afamats que altre cosa , però son divertits.

Dinavem a casa una tieta. Heus aqui un resum pormenoritzat del comportament dels waltrapes:

1) fill de la tieta on dinavem . A les 14,30 seguia dormint davant l`impotencia de sa mare i la resignació de son pare. Tiet chamb va anar a la seva habitació i:

a) li vaig estirar el nordic
b) vaig posar la musica al límit de l equip
c) el vaig ruixar amb varios sprays de sa germana
d) li vaig lligar els turmells amb un cinturón
e) li vaig buidar, finalment, el suc de taronja que li havia pòrtat sa mare feia hores a sobre.

així vaig aconseguir que es llevés. (a si, i vaig obrir la finestra de la seva habitació de bat a bat).

2) filla de la tieta on dinavem. Sa mare va descobrir de bon mati que la nena havia robat un paquet de bistecs per portar-lo a casa el nòvio. A part d`aixo a mig dinar es va aixecar per respondre una trucada al movil del infecte novio i es va estar casi mitja hora parlant, fins que tiet chamb va irrompre a la seva habitació amb un crit que la va deixar tremolant.

3) grup masculí de 4 salvatjes de l` altre chamb-germana. Es van presentar a les 15,30h.
En trenta segons van arrasar els calamars, cloïsses i la truita de patates del aperitiu. Acte seguit, esgaripant com posessos , reclamaven tota la sopa disponible.
Vaig aconseguir a base d`improperis que esperessin a començar a que tothom fos servit.(altrament haguessin acabat abans que alguns tinguessim el plat a taula.
No vaig poder impedir, però, que el que seia al meu costat agafes de sobte un troç de pa i el suqués en plena sopa de galets. N`hi ha un que fuma des del començament i tots sense excepció no van parar de beure aigua simultaneament amb la sopa. (això no s`ha de fer, no?, ja em fan dubtar).
La lluita més brutal és a la hora de les pilotes de la carn d`olla. Tots aixequen simultaneament el plat demanat.ne tres o quatre i treient retrets sobre qui va menjar més pilotes l`any anterior. (crec que fins i tot es donen cops de colze.)
Curiosament no menjen res mes de la carn d`olla. Ni les butifarres que de fet son igual o més bones que les pilotes).
En vaig sorpendre un que havia agafat la safata amb una ma i amb l altre menjava directament pilotes.

4) la germana dels salvatjes. Cada dia esta més maca i escolta les teories anti canvi climàtic del seu chamb-tiet.

Un cop han menjat, en general es calmen i ja no criden tant. Tenen l avantatge de que l`unic torró que menjen és el suchard de chocolate amb arroç, i per tant deixen els altres per als grans. Aixo si, ma germana casi es desmaia al veure que el seu fill tallava la barra de suchard sobre les estovalles, sense la fusta.

Vaig aconseguir que em deixessin un minut de glòria i els vaig exposar la meva teorìa sobre l`evolució climàtica del planeta. Un cop feta la meva exposició em van dedicar una panyolada i van pasar tots a estirar-se als sofas a mirar un documental sobre pinguins.

I així, vençut i derrotat , chamb es va dirigir a buscar els seus churumbeles.

dimarts, 25 de desembre del 2007

Jesus entre els pobres

Bon Nadal a tots,


volia escriure avui una cosa maca. Però com que no en se, us he posat aquest poema de Salvat Papasseit que tant bé va recitar l `Ovidi Montllor.

Estic content perque he escrit a dotzenes d`amigues i he parlat amd dotzenes més. Totes estan felices i contentes amb les respectives families.


NADAL



Sento el fred de la nit
i la musica dels veins de dalt.

Així el grup d'homes joves que ara passa cantant.
Sento el camió de les escombraries
que l'asfalt recolza
i les motos qui l'avencen, tots d'adreça al luz de gas.

Els de casa, a la cuina,
prop de la tele amb el rei,
amb el microones tot encès han enllestit el gall.
Ara esguardo la lluna, que m'apar lluna plena;
i elles s`acaben el cava,
i ja enyoren demà.

Demà posats a taula oblidarem els pobres
-i tan pobres com som-.

Jesús ja serà nat.

Ens mirarà un moment a l'hora de les postres
i després de mirar-nos , anirà a Internet.

dilluns, 24 de desembre del 2007

Oscar Peterson




Hola

farem un alto en el costumisme chambil per comentar una trista notícia.

Ha mort Oscar Peterson.

Crec que mai m`ho he passat tant bé com sentint Oscar Peterson al Palau de la música. Crec que corria l any 1986 i un jove chamb i dos amics van aconseguir entrades per orga al Palau (son dalt de l escenari, al costat dels tubs d`orgue).

Era en el circle d`Ibercamera o algo aixi. Va ser un viatge al mon de la genialitat i la bestialitat feta pianista. Veient-lo tocar semblava que el pobre piano no donava més de si i que d`un moment a l`altre cauria fet a miques. Va actuar en format de trio , amb Pedersen al contrabaix i un bateria gras i blanc del que ara no recordo el nom. Mentre tocava cridava de tal manera que s`el sentia tot i que evidenment no tenia micro per a ell. Aquell dia va suar tant que tenia l`americana empapada per tota l`esquena. Jo crec que a cada concert debia perdre cuatre o cinc kilos. Sempre somrient i amable va fer molts més bisos dels programats , molt content amb un públic entregat. Recordo que hi vaig veure el Tete Montoliu a la sortida i vaig estar a punt d`anar-li a preguntar que tal, però no vaig tenir nassos.

Si voleu un bon Chamb consell aneu a youtube, busqueu Oscar Peterson i escolteu.

M`ho agraireu.

Reposi en pau Big Oscar.

diumenge, 23 de desembre del 2007

familia (2) .Nadal

proseguim el chamb tractat;


son llegendaries les trifulques que s`organitzen a les families en els dinars de Nadal. Antics retrets i rancunies apareixen davant l`impotencia de qui les vol aturar.
No son rars els plors histèrics de dones i els insults barrriobajeros entre homes.
No és rar que la guàrdia urbana o els mossos hagin de fer la seva aparició en algun domicili familiar a separar les dues faccions que s`amenacen amb ganivets i ampolles de freixenet carta dorada. No crec que tot això estigui lluny dels motius antropologics de la celebració del solstici d`hivern (el nadal no és sino l`adaptació cristiana de la festa pagana per celebrar el dia més curt.

La aportació de Dr.Chamb al tema versa sobre l`influencia de l`alcohol en aquest fenomen. Facil resulta culpar el liquid element de la violència de tiets i cunyats.
"...ni recordo peruqe li vaig tirar la cadira, anava molt mamat" o "estaba tant borratxa que li vaig explicar que el seu home anava de putes dimarts al migdia...".

Mentida¡¡¡ tot això és mentida. EL problema és que a les families catalanes els problemes s`escombren sempre sota l`estora. AIxi passa que la porqueria surt quan te un escapament, i la via d `escape l`obre el txampany o el ví. Aquest no provoca discussions ni violencia, només deixa camí lliure, deshinibeix, al dimoni de cada un .
Per això m`agrada tal com ens surt el dinar de nadal a casa meva. COm que sempre ens discutim amb regularitat setmanal, arribem els dies de festa ben descansats i amb l `anima lliure. Vaja, que ja arribem confesats.

En tot cas Bon Nadal i recordeu d`expular les estores de tant en quant, Dr. Chamb us explicarà com si convé.

Una abraça i els millors desitjos a tot el meu inmens públic.

dissabte, 22 de desembre del 2007

familia (1)."si necessites algu.."

hola,

aquests dies de nadal el dedicarem a comentar la vida familiar. No la meva, oju, sino una serie de fenomens que observo en la nostra societat.

Per començar parlem d`un tema menor; allo de "si necessites algu, ja ho saps, qualsevol cosa" . Si us hi fixeu només es diu entre persones que no pensen ajudar-se o en tot cas que tenen l`esperamça de que no arribi el moment d`haver de fer-ho. Tot enmarcat en la gran tradició catalana del "quedar bé". Ahir van passar per casa meva un cosí i la seva dona. De que viuen junts veig poc el meu parent perque ella es bastant absorbent (com totes les dones, no la critico per aixo). Ara som veins i per tant els veuré sovint ni que sigui per coincidencia al carrer. Ella va dir vuinta cops la formuleta, el meu cosí es va limitar a criticar un parell de detalls del pis i a preguntar.me sotovocce si está molt bona la mulata que ha sentit que ha de venir a viure. Ara, jo se que ell vindrà a ajudar a muntar mobles quan ella es despisti o vagi a la perruqueria.

I tot plegat no és que jo no ho trobi correcte, però el quedar bé català m`embafa com un pastis de mantega.

dimecres, 19 de desembre del 2007

Dolors Camats

Vegeu quina notícia acabo de veure a "El Mundo". Després em preguntareu perque li tinc mania.


Barcelona. (EFE).- La portavoz de ICV, Dolors Camats, se ha convertido hoy en la primera parlamentaria en la historia del Parlamento catalán y en la primera en España que puede delegar su voto por estar de baja por maternidad. Camats fue madre por segunda vez el pasado 30 de noviembre, en este caso de una niña, y ha sido la primera diputada en aprovechar una de las novedades del nuevo reglamento del Parlamento catalán, en vigor desde 2006 y que permite la delegación del voto.

Seguir leyendo noticia

Dolors Camats, en una imagen de archivo / ICVEn declaraciones a Efe, Camats ha comentado que "a las diputadas les llega un momento en el cual escoger entre la vida profesional y la personal supone renunciar", por lo que ha dicho que la posibilidad de delegar el voto es "un avance" que hace compatible la política con ser madre. "Más que un derecho de los padres es un derecho del bebé a estar con sus padres los primeros meses de vida", ha opinado la diputada, quien ha abogado por "normalizar la maternidad para que sea un parón, pero no un obstáculo" en la vida laboral de la mujer.

dilluns, 17 de desembre del 2007

meme

estic esperant una trucada i per aixo no vaig a dormir.Voltant per blogs trobo un meme. Com que no m`el pasaran, a mi ningú no em passa res, he decidit copiar.lo i fer lo jo. És bastant gili, de manera que no el paso a ningú i aixi m`estalvio el ridi dee que passin de fer.lo.



1. Estiu - hivern: Estiu¡¡¡ de gran vull viure sempre estiu, al hemisferi que toqui.
2. Anar de festa - quedar-se tranquil a casa: Dijous anar de festa al T. La resta de dies a casa.
3. Fer matances del porc -Si , si es pot arribar un cop el porc a mort. La carn recen matada és d allo més bona.
4. Nadal - que no existís, el Nadal: esta bé, mola.
5. Aixecar-se prest - vetllar fins tard: aixecar-se prest¡¡¡ més optimisme.
6. Platja - muntanya: Platja, pero sense quillos. Pacific o carib. No crec que a ningu li agradi realment la muntanya.
7. Una excursió a peu - anar a dinar en cotxe: Anar a peu , tornar en cotxe
8. Ferrero Rocher - Mon Cheri: No se perque els dos noms em fan pensar en putes.
9. Pare Noël - Reis Mags: Tió i reis, sens dubte.
10. Cinema de terror - comèdia: Cinema belic
11. Alonso - anti-Alonso: Jo hi era el dia del Barça 3-Goteborg 0. Pichi Alonso per semrpe¡¡
12. Avió - vaixell: Avió.
13. Mirar una pel·lícula - veure el futbol: Futbol al camp,la peli al cine i a casa playstation i follar.
14. Tenir un ca - un moix: Tenir animals és anacrònic i guarro-.
15. Fer sobretaula - enllestir ràpid: casi sempre enllestir rapis, alguna excepció honrosa.
16. Te - cafè: dos cafes minim, el te es de dones i mariques,
17. Xocolata blanca - xocolata negra: Negra, collons¡¡¡
18. Comprar a una gran superfície - a un petit comerç del barri
: a comprar que hi vagin les dones. En la seva absencia, caprabo a casa.
19. Reial Madrid - Barça: soc aquest mon, d`aquest carrer , d aquest merder sense renegar l`olor.

Per a qui ho vulgui versionar

si jo fos pescador, pescaria l`aurora...

i si fos el gran Quim Vila faria una versió d`aquest soneto del Sabina. Però com que no ho soc , us el poso tal qual esta escrit per si algun de valtros en vol fer una versió en català:


Bendito sea el sello de los sobres
de las cartas que llegan a tus manos,
la sopa del cocido de los pobres,
la ropa que te quitan los veranos

Benditos sean los gordos maricones,
el himen de las tímidas lesbianas,
los locos que se creeen Napoleones,
los mocos que se comen las fulanas

Bendito sea el faria con saliva
el gallo de las arias de la diva,
los callos de las piernas de las cojas

las batallas de abuelos Cebolletas
lña tortuga de Aquiles con muletas,
los tréboles de más de cuatro hojas

dissabte, 15 de desembre del 2007

27 coses

hola,

em va explicar l altre dia una amiga una mena de meme que els havien fet en un master.
Es tractava d`explicitar, de forma anònima, 27 coses que ens agradaria fer abans de morir.

He pensat en escriure les meves. Tampoc sommis imposibles ja com ser base dels Boston Celtics o pianista de Jazz, sino poses com a mínim verosimils.

A veure que em surt;


1) apendre a mirar el firmament amb telescopi.
2) viatjar uns mesos per Australia, viatjar des del nord dins Tasmània. I Nova Zelanda.
3) Atravesar els estats units amb cotxe. Pasar el dia de cap d any a Houston.
4) Aprendre a volar amb helicopter.
5) visitar el museu d Avions de Paul Allen.
6) Llegir el Quijote i La Divina Comedia.
7) Gaudir del dia que els meus fills s`hagin obert cami per ells mateixos en la vida.
8) Fer un debat televisat amb Dolors Camats i dir.li ; "tia, no tens ni puta idea de res, ni mai la tindràs"
9) entendre com funcionen exactament els ordinadors.
10) parlar amb el meu broker des de la platja quan s`en va el sol i explicar-li.
11) apendre a dibuixar una mica. I també a fer trucs de màgia.
12) veure una sortida de sol al TajMajal (digueu-me tòpic, però mira)
13) fer una travessa per alguna vall deserta del karakorum.
14) apendre a jugar bé als escacs.
15) viure un any a chicago i tenir un abonament als bulls.
16) convecer a la meva novia per fer un trio desenfrenat amb una amiga seva, en plan lesbic i amb profusió de joguines sexuals.(els detalls en un post apart).
17) ara que ja les he creat i funcionen,fer grans i potents les meves empreses.
18) fer una travessa amb veler al mediterrani i veure els dofins nedar al costat a la nit.
19) comprar una petita casa a la costa pacific d`ecuador, en un poble de pescadors.
20) apendre a programar fulls de calcul.
21) follar la secretaria del director de riscos del banc on treballava abans i a una
antiga novia peruana que és una delicia i que vaig deixar perque no fos infeliç amb mi.(per separat i conjuntament).
22) apendre francès ni que sigui nivell bàsic.
23) posar un pis a una querida a l`eixample. De grans pits i bon tipillo.
24) apendre en profunditat matemàtica financera i estadistica.
25) fer una travessa amb yate de gran potencia pel carib. Visitar Cuba, Caiman i Republica Dominicana, tot amb ties bones en top.less que els agradi beure i follar.
26) portar els meus fills a un safari per veure en llibertat animals com elefants, jirafes, rinoceronts o zebres. I sobretot veure com fan migdiada els lleons al sol de tarda.
27) fer una col-lecció de cascos militars, sobretot de la 2a guerra mundial.

divendres, 14 de desembre del 2007

la santa ex (capitol 85)

No sabeu com us agraeixo que m`escolteu parlant de la ex. Ja que no he fet la mili, aguanteu-m`ho.

Ahir dijous 13 de desembre era dia de sopars d`empresa. (sobre ells està tot escrit, no se si chamb hi pot afegir res de nou).

El cas es que en teniem tant un servidor com la seva santa ex. Primer vaig pensar de portar els nens a casa ma germana, però per tema de transit i xandalls amunt i avall al final vam decidir que es quedarien a casa seva dormint amb el seu (dels nens) germà gran que ja te vint anys.

Per a l`endemà la santa ex va fer servir el seguent raonament. "saps? , es que jo vaig a un sopar que es restaurant i hotel, i com que pot ser que fem un parell de copes, em quedarè allà. "

-chamb; doncs em sembla perfecte, aixi si vols l`endemà vinc jo a buscar-los com sempre.
-Santa ex; fem una cosa, truca que t`obri el J i els lleves tu mateix i els fas l esmorzar.
-Chamb, a vale, doncs caps problema. Ja que t`es impossible ser-hi, ja em llevaré jo mitja hora abans , vindré a casa teva a vestir-los i fer l esmorzar i els entrepans i els porto jo a l escola.

I aixi vam quedar. No li va fer cap vergonya reconeixer que és incapaç d`aixecar-se a quarts de set del matí. Deixa que ho faci jo i es queda tan tranquila.

No se si deu m`ho pagarà i tant me fa. Els meus fills si que ho faran.

dilluns, 10 de desembre del 2007

curses

Hola,

escric molt content aquest post. Us explico;

com sabeu tinc un fill de deu anys i una nena de vuit. (sembla que fos ahir que a la cuina d`on traballava hi havia un retol que deia "els dontus i les pastes d`avui son cortesia d`en chamb, que ha estat pare d`una preciosa nena). També sabeu que des de fa cinc anys i mig no visc amb ells a causa de la separació. Però els vegi al matí o no sempre els truco al vespre, cada dia de cada dia. Avui a l`escola feien la cursa de nadal. Era per cursos. Al matí estaven molt macos tots dos en xandall i amb gorro per evitar les molesties del vent gelat. Al vespre els he trucat per preguntar que tal havia anat i he tingut una resposta preciosa; el J ha estat l`últim de cinquè i la M la última de tercer.

qui podria demanar més? soc el pare més feliç del mòn.

dissabte, 8 de desembre del 2007

Homenatge a les rosses de pot

benditas sean las rubias calentorras
que se follan en el coche a cualquiera
las fulanas que salen respondonas
y vacian a los novios la cartera

las enfermeras que suben la fiebre
las tetas de pezón hospitalario
las gatas que comen gato por liebre
los tigres que no cazan ni un canario

los frivolos culitos bien cuidados
que olvidan los polvos prometidos
y que juegan a preyslers y famosos

los humedos coñitos de las guarras
que fabrican mas egos engañados
que las paginas web de matrimonios


Joaquin Sabina
(modificat per chamb)

divendres, 7 de desembre del 2007

chamb curiositats

Avui tindrem post didactic. Doctor Chamb us parlarà de tres espressions d`origen certament violent que han esdevingut aforismes d`ús habitual.

Vet`los aqui;

1) delmar. Les legions romanes estaven formades per nuclis bàsics de deu homes.
Si la seva lluita no havia estat el suficientment aferrissada, un dels pitjors
castigs que podien rebre era l`obligació que tenia cada grup de deu homes de matar-ne un d`ells. No es creu que fos massa comú, però si que algún cop es va utilitzar.

2) Hecatombe. Certes polis de l antiga grècia tenien una festa on es mataven cent (100)bous. Si recordeu l`imatge de Apocalpse now on maten un bou a cops de matxet, us podeu fer una idea de com debien ser les imatges de l`esmentada celebració.

2) Defenestrar. A l`europa central quan canviaven a la brava de governant, i no era del tot infrequent, tenien el costum de pujar l`infeliç a l` edifici més alt de la ciutat i tirar-lo per la finestra. Si algún sobrevivia al primer impacte, el tornaven a pujar i som-hi altre cop avall¡¡¡

dimecres, 5 de desembre del 2007

Els Sandinistes, Barnils , Chavez i Ferran.




Recordo amb nostàlgia els anys dels sandinsites. Jo els tenia una mania terrible i aqui tot eren plataformes Sandino Vive i articles i tonteries a favor d`aquella colla de criminals idiotes. Era paralel al odi visceral que despertava Reagan i els USA. VA ser fantàstic quan Reagan i el gran James Baker van aconseguir que convoquessin eleccions. A les primeres van fer unes tupinades tan escandaloses que fins i tot la premsa espanytola ho va reconeixer. A la segona ja no en van poder fer, i tota la capullada progresita catalana estava preparant la celebració de la victòria de la banda de Daniel
Ortega. Però vet-ho aqui que no van poder fer prou trampes per guanyar i va sortir guanyadora Violeta Chamorro. Va ser dels dies més feliços de la meva vida.

Recordo una tertúlia a la ràdio en que el gran Ramon Barnils va explicar que la derrota dels sandinistes era una gran notícia per Nicaragua. Més o menys va dir: "els sandinsites son la colla més incompetent que es pot imaginar. És inconcebible com es pot ser tan burro d`organitzar unes eleccions i perdre-les. No hi han precedents a la història de l`humanitat."

Sens dubte el gran Barnils s`ho passaria d`allo més bé amb la derrota de Chavez, a partir d`ara una figura en ple descens.

Sort te però d`estlviar-se la vergonya de veure com un polític al parlament amenaça directament periodistes sense cap tipus de vergonya.

Que bé anirien uns quans Barnils per desfer.se de la crosta dels imbècils.

diumenge, 2 de desembre del 2007

la jefa de marketing (2)

Vam continuar parlant de música. Big A, ens va explicar que no és el mateix un concert que una òpera, el concert és sense la representació. Ens va aconsellar també que per gaudir de l`opera és bona idea coneixer la història que s`explica, ell va replicar;

-a no si eso ya se puede hacer leyendo por los rotulitos que pasan.
-Big A; bueno si, eso son los dialogos, pero es interesante saber de que va la historia
-PAtricia, es lo mismo, no? pero el caso es que es un rollo la opera, ademàs tenia que salir fuera a fumar...

de la opera vam pasar al Jazz, aqui ens va fer saber que l`amoina el pas del temps..

Patricia; -por cierto, teneis que decirme donde hay un local de Jazz en Barcelona, que
quiero entender de Jazz antes de que me venga la menopausia.
Chamb i BigA al uníson; comor??? que tiene que ver el Jazz con la menopausia???
Patricia;- es que es una musica como de jovenes, me ha pasado la juventud y és un tema que no he conocido, el Jazz.

Li vam donar l adreça d`un local de jazz barceloní. Que Deu els agafi confessats.

la jefa de marketing (1)

hola,

avui us delectaré amb un extracte de converses mantingudes amb una sra que ha esdevingut la cap de marketing i relacions externes d`una de les meves empreses.

L anomenarem Patricia. Va neixer pobre, va arribar a pija d alt nivell i ara viu en el limbo.

Havia quedat amb ella i per un atzar de nostre senyor va apareixer a la mateixa hora big A.

Només seiem a taula i la Patricia espeta;

- sabeis? me he apuntado a un curso de catación de vino¡¡¡ me hace mas ilusión¡¡¡
-chamb; cata Patricia, se llama cata y no catación.
-Patricia; a bueno, eso,si. Yo es que soy abstemia sabeis? por eso entiendo poco.
-Big A; eres abstemia? entonces si no bebes ni vino para que quieres entender?
-Patricia; para estar a nivel, ya sabes en las conversaciones. No para entender mucho
pero para saber si un vino es blanco o negro..
-Big A; bueno mujer, eso es facil¡¡ lo distingues por el color.
-Patricia; ya, bueno, y todas esas cosas...que va bien con cada comida que si el blanco va con el pescado o eso.

aqui vam tancar el tema vins.

continuarà....

Chamb gastronomia. Fifty Five.

Hola,

escric aquest post en la tranquilitat de que em llegeiu un grup més o menys estable i reduit. Les visites a aquest blog oscil.len entre 20 i 30 al dia, de les quals una tercera part acostuma a ser meva.

No hi ha , per tant, perill de que amb el que diré avui, es popularitzi en excés el lloc del qual parlaré i del que el mai prou ben ponderat Dessmond n`ha fet esment.

Es tracta del fifty-five, a Bruch número 55. Escric el que vam sopar ahir perque és una altre manera de gaudir-ne.

De primer vam repartir.nos generoses racions de ;

1) esparragos cojonudos amb maionesa casolana. (recollits a mà pel propi Indurain)
2) favetes saltejades amb pernil.(d`aquelles tan catalanes que son casi inconstitucionals)
3) daus de salmó fumat amb oli i pebre. (Salmó tan o més bó que el del SEMON el dia que el Sostres no se l`ha menjat tot, que ja és moltissim dir)
4) pernil patanegra.(tret de contrabandu d`extremadura)
5) FOIE amb torradetes. (marca Richelieu Carte d`or).

com que venien de la manifestació ho vam regar amb un costers del segre per fer païs.

Cap dels assitents (dessmond, dos amics del desmond, la Grécia i el vostre servidor) podia menjar gaire més després de les enormes safates de tot l `esmentat.

Però vet-ho aqui que faltaven els segons¡¡¡

1) Dessmond; pasta fresca amb salsa de tòfona. (jo crec que a cada plat hi posen mitja collita del lluçanès). Acompanyat de rallador de parmesà "a volunté"

2) Amic 1. Filet de bou amb la mateixa duresa que la mantega

3) un tronc de lluç tan gran que vam sospitar que era transgènic.

4) Grecia, esquena de càbrit al forn. Amb toc de tots els aromes posbibles entre Maó
i Guayaquil

5) Chamb; olla de favada. Era tan gran que la da donar per dos grans plats meus, un de l`amic 1, un de la Grècia i dos de Dessmond (mare de Deu quin saque que té¡¡) i encara en va sobrar més de la meitat (us juro que no exagero).

De postres flam per anar preparant terreny a uns maltes que per si sols justifiquen l`independència d`Escocia.

Mira que he voltat restaurants a Barcelona, i molts d`ells bonissims. Però aquest és sens dubte el millor a nivells absoluts. I si fem relació qualitat preu , no crec que sigui superat per gaires a tot europa.

Només espero que si hi aneu, m`ho agraiu publicament


La Manifestació. Els Miserables.




Hola,


ja us faré una crònica una mica detallada de com vaig veure la manifestació. Només volia ara donar de com en son de baixos i lamentables els ecosocialistes. Mireu amb
quina pancarta es van despenjar els molt gilipolles. Ja se que de la Camats no s`en pot esperar gran cosa més. Hem de suposar, a més , que el lema aquest de Mas i Duran oporunistes esta beneït pels Saura, Guillot, Bosch i aquella dona histèrica que tenen.

Per cert , vaig fotografiar la capçalera de IC per veure si hi era "ella", analitzaré la foto a veure si la veig.