dijous, 30 d’octubre del 2008

MITJONS

Hola,

si hi ha una cosa emprenyadora en aquesta vida, es anar amb un mitó foradat i no tenir recanvi. És casi tan anguniós com anar amb unas calçotets estrets. Per aixo al començament de cada hivern es una bona idea comprar 30 parells de mitjons i 30 calçotets. De manera que el trencament d`stocks sigui practicament impossible.

Avui s`han donat en mi dues de les pitjors circumstancies possibles: camisa vella i estreta i mitjo foradat de manera que notes la sabata. Crec que per aquest motiu m`ha sortit practicament tot al revés.

Com que he quedat amb dues amigues, dues per sopar, m`en vaig a comprar una camisa i mitjons nous.

Sera com tornar a neixer ,de veritat.

dilluns, 27 d’octubre del 2008

Capullo Benach




HOla, avui una mica de crònica política-

si en aquesta terra hi ha una persona que mereix el qualificatiu de capullu, aquest és sens dubte n`Ernest Benach. Aquesta observació és tan obvia que no valdria la pena ni comentar si no fos perque l`element és president del Parlament de Catalunya. I en en cas (que no calificaré d`afortunat o desafortunat) que el president faltés, seria ell el President del Govern de la Generalitat.

La vergonya que hem arribat a passar veient-lo a la llotja del camp del Barça amb auriculars¡¡¡ I cada cop que els sociates li passen instruccions sobre que fer. I cada cop que queda en evidència que no coneix cap llei ni reglament. I aquell fart que es fot de menjar canapés on sigui que el convidin.

Una galeria de senyors con Barrera, Coll i Alentorn, Xicoy, Reventós (tot i ser socialista) i Rigol, no mereix ser seguida per algú de nivell tant baix.

I perque parlo de la perla aquesta?, em preguntareu. Doncs és que per instruccions d`algun socialista la premsa ha criticat que es posés tele i alguns avenços al cotxe oficial. (el que no entenc és perque es posava escriptori, suposo que per deixar el bocata de sardines). I va el molt gili i cancela la comanda de cotxes¡¡¡¡¡¡

O sigui la segona autoritat del païs actual al dictat de quatre periodistes de la màfia sociata per allo de "quedar bé". Com si el president del parlament no hagués de tenir tota la dignitat d`anar amb un vehicle distingit. Que pretenem? que vagi en un Twingo? En un Audi4 model Baix Llobregat? o amb un SEAT toledo per caure simpàtic als sindicats?

Que no ets tu que mereixes anar com una alta dignitat¡¡ que no ho ets¡¡¡ però el càrrec que ocupes si¡¡¡

I la primera responsabilitat del President del Parlament de Catalunya és fer respectar el seu càrrec. La primera Benach¡¡¡, la primera¡¡¡

diumenge, 26 d’octubre del 2008

pobres ossos

acabo de veure el Baltasar per la tele defensant la presència dels ossos al pirineu.
Pobres besties, només els falta això. I que consti que no entenc que siguin els caçadors que es queixin dels animals. Ells van armats i van al bosc perque volen, no com les besties que és casa seva.

Sempre he pensat que els caçadors son basicament gent que li agrada tocar els nassos als altres. Van a matar animals i es queixen si aquests es defensen.

La única justificació per ser caçador , son aquells que s `ajunten i van de putes durant dies dient a les dones que son a caçar.

divendres, 24 d’octubre del 2008

ja ha passat de moda

Hola,

no se per on he llegit que ja no esta de moda tenir blog. Que ara el que mola es tancar-lo. Explicant , aixo si, els motius que porten a deixar el mon sense la producció litetaria propia.

Al respecte hi tinc un parell de coses a dir;

*em fa motla ràbia la tendència de la gent a justificar el que fa. Escolti, miri, si vosté vol tancar el blog , tanqui`l . Però ningu li ha demanat que ens justifiqui res. Per mi , com si se la vol matxacar amb la tapa d`un cofre.

*El que realment ha passat amb els blogs es que la major part de gent té molt poques coses a dir, pero no dir practicament res. I clar, al cap de poc ja esta tot dit i repetit. Quan aquest és el cas, doncs santes pasques.- Bon vent i barca nova (fent les v a l`estil Lluis Llach).

*Alguns si que tenen coses a dir. I el que és millor, en van generant de noves. En aquest sentit destaco tots els que tinc linkats (algun està a punt de caure de la llista per inactiu, per cert),

Els Chamb premis als millors blogs de l`esfera Chambil son per;

- Taxidriver. Sempre una nova animalada a punt de succeir dins el taxi independentista.¡¡¡

-Anna Tarambana. -És autèntica.

- Naomi Pielcanela: A part dels merits obvis, la noia escriu molt bé. I amb una logica de la vida que comparteixo.

Faré entrega dels premis avui a les nou al Dry Martini. Hi sou tots convidats.

El premi consistirà en un Dry Martini acompanyat d`una tapa de salmó i un rabe.

dijous, 23 d’octubre del 2008

el Hundimiento.

La situació enconomica general, i la d`un servidor, cada cop s`assembla mes al que es veu a "El Hundimiento". Aigues per tot arreu i sensació de derrota. LA veritat es que no se que estare fent d` aqui un any i molts companys i colegues crec que tampoc en tenen ni idea. Es una sensació angoixant però al mateix temps excitant pel que te de repte. Ens en sortirem, si , però hi haurem de deixar la pell.

Mentrestant res d`alcohol, viatjes, festes. I no per estalviar, es que no en tinc ganes.

I dones? em preguntareu al unisó. Doncs que vols que et digui. La dosi minima de manteniment i prou. El cotxe , en contres de portar.lo cada 15.000km , l`hi porto cada 25.000, que és el mateix. Dones dues al mes, i ja vindran temps millors.

Accepto idees de negoci i voluntaries per un manteniment poc onerós.

dimarts, 21 d’octubre del 2008

Obama

http://wonkette.com/assets/resources/2008/03/sarah_palin_ap.jpg



Doncs sembla que haurem d`aguantar un clinton2 durant uns anys.

Particularment a mi no em fot gens de gracia ni m`en refio ni un pel. Esta enamorat de si mateix i s`escolta quan parla. EM voldira equivocar , però te la pinta de ser un Zapatero a lo yankee. Es molt guay i queda molt bé, però no te ni puta idea de res.

Nixon deia que Kennedy era el que els americans volien ser. I ell, Nixon, era el que els americans eren en realitat. Potser ara el problema es que Obama és el que volen ser els americans i McCAin es el que eren. Particularment veig els americans perplexos, a la catalana.

Una cosa bona que guanyi l`Obama és que allunya la Palin de la presidència.

Que per cert, definitivament trobo que esta molt bona.

divendres, 17 d’octubre del 2008

teta decisions

Hola,

aprofitant un breu moment de tranquilitat , torna socio-chamb, el gabinet de sociologia lider en el seu camp a Barcelona i provincia.

Heus aqui la tesis que avui deixem sobre la taula:

Mencionava l`altre dia el gran Monsó el fenomen de les cocaine-decisions. Decisions preses precipitadament i i irreflexiva, per els consumidors de la pols blanca. És una mica el comportament dels bipolars en la seva fase alta. I ho comparaba amb les internet-decisions. La compra compulsiva en un breu espai de temps de musica o llibres per internet, a causa de la gran facilitat que dona la VISA i la conexio a internet. Em vaig sentir molt identificat amb aquest fenomen, perque jo he caigut sovint en els paranys del Itunes. Una nit vaig acabar comprant els recopilatoris (tots dobles) de Nino Bravo, Gato Pérez, Maria Gimenez i el Chaval de la Peca. (demostrable mitjançant extracte bancari).

Potser per falta d`espai, l`autor no es va endinsar dins el tema de les Teta-decisions. Que tan bé coneixen en els top-less i lupanars varios. Vull parlar del tema perque jo n`he estat una victima contumaç. I sospito que no soc l`unic cas, no dissimuleu.

Concretament una novia que vaig tenir fa anys era una mestra en aquest art milenari. Quan em volia demanar qualsevol cosa, m`anava posant calent a poc a poc fins que quan ja tenia els seus grans pits sobre meu, em feia prometre alguna prenda de roba, viatge o permis per accedir a la meva tarja per treure efectiu. Jo sempre vaig ser conscient de la tecnica. Ella reia quan feia constar que la veia venir i em deia:

-va chamb, no et queixis que t`agrada que sigui aixi de puta.....i em picava l`ullet
mentre es posava la VISA als sostenidors.

-Ai¡¡ que bé els ha anat els de VINÇON les meves teta decisionns¡¡¡¡¡¡

dilluns, 13 d’octubre del 2008

Urals ataca Islandia


Holar,

pels qui tingueu paciència, a sota teniu un article sobre el que passa a Islàndia.

Els tres bancs del pais (d`una població com hispitalet) han quebrat. L`import del deute es el PIB de 10 anys. La divisa ha passat de 122kronas un euro a 350kronas.

Logicament tots els preus han pujat i la gent ha s`ha llençat a comprar als mercats.

En una setmana només es podrà trobar bacallà a tot el païs. Si no reben ajut exterior no podran comprar res i la fam seria inevitable.


Solució? Vendre el païs. Si jo fos Georges Bush oferiria assumir el deute a canvi de la integració a la Unió (seria el 53 estat oi?). I per tant l`adopció del dòlar americà.

Solució bestia? Sou anti imperialistes? Penseu que el credit que ha ofer putin de 5.000 milions d`euros sortirà gratis?

Si fossiu vosaltres que escolirieu?




















Oct. 13 (Bloomberg) -- After a four-year spending spree, Icelanders are flooding the supermarkets one last time, stocking up on food as the collapse of the banking system threatens to cut the island off from imports.

``We have had crazy days for a week now,'' said Johannes Smari Oluffsson, manager of the Bonus discount grocery store in Reykjavik's main shopping center. ``Sales have doubled.''

Bonus, a nationwide chain, has stock at its warehouse for about two weeks. After that, the shelves will start emptying unless it can get access to foreign currency, the 22-year-old manager said, standing in a walk-in fridge filled with meat products, among the few goods on sale produced locally.

Iceland's foreign currency market has seized up after the three largest banks collapsed and the government abandoned an attempt to peg the exchange rate. Many banks won't trade the krona and suppliers from abroad are demanding payment in advance. The government has asked banks to prioritize foreign currency transactions for essentials such as food, drugs and oil.

The crisis is already hitting clothing retailers. A short walk from Bonus in the capital's Kringlan shopping center, Ragnhildur Anna Jonsdottir, 38, owner of the Next Plc clothing store, said she can't get any foreign currency to pay for incoming shipments and, even if she could, the exchange rate would be prohibitively high.

``We aren't getting new shipments in, as we normally do once a week,'' Jonsdottir said. ``This is the third week that we haven't had any shipments.''

Bankrupt

Iceland's 320,000 inhabitants have enjoyed four years of economic growth in excess of 4 percent as banks and businesses expanded abroad, buying up companies from brokerages to West Ham United soccer club. Now, the three biggest banks, Kaupthing Bank hf, Landsbanki Island hf and Glitnir Bank hf have collapsed under the weight of about $61 billion in debts, 12 times the size of the economy, according to data compiled by Bloomberg.

The central bank, or Sedlabanki, ditched its attempt to peg the krona to a basket of currencies on Oct. 9, after just two days, citing ``insufficient support'' in the market. Nordea Bank AB, the biggest Scandinavian lender, said the same day that the krona hadn't been traded on the spot market, while the last quoted price was 340 per euro, compared with 122 a month ago.

``There is absolutely no currency in the country today to import,'' said Andres Magnusson, chief executive officer of the Icelandic Federation of Trade and Services in Reykjavik. ``The only way we can solve this problem is to get the IMF into the country.''

Imports Dependency

The International Monetary Fund sent a delegation to the island last week. Prime Minister Geir Haarde said on Oct. 9 his country may ask it for money after failing to get ``the response that we felt that we should be able to get'' from European governments and central banks. The state will also start talks with Russia over a possible 4 billion-euro ($5.5 billion) loan.

Iceland's rugged, treeless terrain, a barren stretch of volcanic rock, geysers and moss, means the country imports most food, other than meat, fish and dairy products.

Magnusson said last week that one of Iceland's largest supermarket chains was unable to get any foreign currency to make purchases abroad and another retailer's electronic payment didn't go through. Iceland will begin to see shortages of ``regular goods'' by the end of the week if nothing changes, he said.

``We are struggling to make the economy survive from hour to hour,'' Magnusson said. ``There is an enormous amount of capital that wants to get out of the country.''

Sedlabanki told lenders on Oct. 10 that residents who want foreign currency should first prove they need the money for traveling by providing documentation for their trip.

Essential Goods

Wholesalers are demanding that importers pay before any goods are shipped, said Knutur Signarsson, head of the Reykjavik-based Federation of Icelandic Trade. Under normal circumstances, wholesalers abroad would extend credit for 30 to 90 days, he said.

``Many of them ask us to pay cash before they send the goods to Iceland,'' Signarsson said. ``Because of the situation, Iceland has become a country that no one trusts any longer.''

Bogi Thor Siguroddsson, owner of Johan Roenning, an import and retail business which has about 7 billion krona ($71 million) in annual sales, says he's instructed his purchasing managers to only import the core goods, including light bulbs, lamps and electrical cables, they need to serve their customers.

``It's enough to have the credit crisis,'' he said. ``Then you have the currency crash. Unfortunately, we have shown that we can't handle it ourselves.''

Food Inflation

paraules que fan ràbia

Hola,

amb la crisi financera el vostre amic chamb s`ha aprimat tant que torno a lligar amb facilitat.

com que no tinc temps per escriure avui voldria citar tres paraules que no soporto.

1) Forfait. Em ve la imatge del gili que porta la marca de les ulleres d`esquiar.
Complexe social? doncs potser si, i que?

2) Subwoofer. Sembla que al pronunciar.la et converteixes en un quillo del baix llobregat. I tot per dir "Altaveu"

3) Codec. La frase de moda es "t`has de baixar els codecs..". Sempre va asociada a problemes de video per internet. I no crec que ningú sapiga realment que vols dir,


en fi, no dono per gaire més. Tornaré a apareixer.

dijous, 9 d’octubre del 2008

Islandia

hola, avui una petita chamb idea.

Sempre m `ha fascinat la idea d anar a Islandia, sobretot des que vaig veure una peli de "viaje al centro de la tierra".

Ara resulta que la divisa del pais s`ha fotut tal ostia que estara tirat anar-hi.

Voleu una idea de negoci? comprar algun apartamentet alla i montar viatges amb jeep per la zona.

us podeu forrar i a sobre ho pasareu be.

dimecres, 8 d’octubre del 2008

SOLUCIONS

Chamb te una gran idea per salvar el sistema financer europeu;


esta pasant que mentre el tipus oficial és el 3,75% l`euribor marca 5,4% (tot i que la Chacón va dir que ja no pujaria més).

Als bancs ja els va bé, pero les quotes de les hipoteques han pujat autentiques barbaritats. L`euribor el marquen els propis bancs, o sigui que el tema fa pensar en un acord tacit de les entitats.

El ministerio d`economia en tindria suficient amb una ordre ministerial, que atenent a les actuals circumstàncies del mercat, l`euribor quedarà substituit pel
tipus oficial del Banc Central (i amb un petit diferèncial).

Amb aixo sol es generaria una liquidesa a les families que reactivaria l`economia.

Les entitats ingresarien menys per les quotes, pero les hipoteques no seran fallides.


Feu correr aquesta idea, que és la millor que he tingut en els darrers anys.

dilluns, 6 d’octubre del 2008

emigrem?

Ara que han arribat les osties a la economia real, em d pensar que fer.

Dos temes a considerar son:

-haurem de tornar a la mentalitat d estalviar. Duro a duro com es fia abans.

-s`haurà de tornar a treballar. No es podras rebutjar feines a la babala com fins ara.

- i si no hi ha feina....doncs potser molta gent s`haurà de buscar feina a l estranger...(un nebot meu ja s en va a noruega a fer de monitor..)

- i els empresaris? s`haurà de tornar a sortir a l exterior a vendre¡¡¡¡¡


som-hi doncs, qui ho havia de dir que a la nostra edat ens tocaria pencar altre cop¡¡

divendres, 3 d’octubre del 2008

Galeria d`horrors- Cocker-Jagger-MercuryCaballé-

com que es divendres i ja estic cansat de sentir i llegir tios idiotes que anuncien que s acaba el capitalosme, he decidit fer un post de tràmit. Posar per escrit un dels pensaments que sempre em volten pel cap. No els d`assasinats, dels pacifics.

Concretament volia significar les tres pitjors peces musicals de la Història. No temes desconeguts , clar. Sino preteses obres mestres que en realitat son bodrios insofribles i que per algun motiu la gent diu que els agrada.

de menys a més dolents son:


1) You can leave your hat on. Del capullo del Joe Cocker. EL cantant aquest no haura d`haver passat de Gente Joven. La pelicula nueve semanas y media fa sentir vergonya aliena. Però és que la cançoneta de marres és estrident com un repicar de cassoles.


2) Angie. Hi ha res pitjor que uns rockers cantant balades? Doncs si. Rockers cantant balades unpluged. Diguem-ho clar. Pot ser que el Jagger doni el pego fent la mona en un escenari, omplert amb totes les drogues hagudes i per haver. Però cantant és una puta merda.No en te ni puta idea. Només Serrat s assembla més a una cabra.

3) Barcelona. Aquella cosa espantosa que van fer amb el Mercury i la Caballé. Mai en el transcurs de la humanitat s`havia fet un bodrio tan ridicul.
Val a dir que van acosneguir sintetitzar tota la estètica dels socialistes en aquell bigotut afeminat i la ballena españyola. Només una secta tan perillosa i destructiva com els sociates, son capaços de dos engendres tan semblants i tan infumables com el dúo Mercury-Caballé i el José Montilla.

Aquest post ha estat escrit sense la supervisió del Ddriver. Però d ell n espero una opinió.

dimecres, 1 d’octubre del 2008

em segueixen?

avui m`ha passat una cosa d`aquelles tontes. Venint per la A2 des d`el meu poble , en un trosset de cua, m`he fixat en una noia morena amb un FordK de color pistaxo. La he mirat un moment a veure si s`atrevia a donar-me un somriure, però no.

Després he anat a recollir als nens a la infausta localitat on viuen, els he fet l èsmorzar i hem marxat justos de temps, com d`habitud.

DOncs resulta que a la Ronda de Dal, a l`altura d`on es va matar l`Urruti, la tornava a tenir al costat¡¡¡¡ Quin cami o quin recado més extrany haurà fet??

Heu lligat mai anant en cotxe o moto? Jo mai però algun cop he estat a punt.

Alguna experiencia per explicar?