diumenge, 14 d’octubre del 2007

contactes psicòpates


Hola,


avui escric una mica més nerviós que de costum. M he posat un contador de visites i resulta que a part de mi mateix i els meus bloggers amics més proxims, em llegeix més gent. Avui diumenge tinc 20 visites i només tres son meves. Estic, per tant, atenallat per la responsabilitat.

Volia fer esment avui d`un dels fenomens secundaris d`estar registrat a pàgines de contactes. Es tracta del que s acostuma a anomenar "contactes piscòpates" (en veu de locutor antic de TV3. En concret aquell amb barba i cara torta de pan que no recordo com es diu).

Farà cosa d`un any vaig coneixer una noia xinesa, de la marevellosa illa de Henan, i vam sortir un parell de cops. Des d aleshores visita la meva pagina a match, diariament¡¡¡¡ . I posiblement més d`un cop al dia. No és que sigi molest, però sempre tens el run-run que igual es una psicopata que m acaba descuartitzant.

Doncs resulta que fa una setmana em vaig citar amb una altre xinesa (de Shangai), també encantadora i super inteligent. I des d`aquell dia també entra cada dia a la meva pagina. >De manera que quan consulto "ultimas visitas", sempre em surten les dues chamb-xineses.

I si els proposo un trio?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé per què, pensava que "encantadora" i "súper intel·ligent" era un oxímoron.

El veí de dalt ha dit...

Chamb,
si ho fas, no oblidis els "palillos"