diumenge, 20 d’abril del 2008

pluja.Carretero. Carandell.

Hola, aqui eco-chamb

des que van anunciar que farien el trasvasament de l`Ebre no ha parat de ploure.

I em pregunto; si plou dos setmanes seguides i s`omplen a tope els pantanus (imagineu l`imatge de les comportes obertes fent aquelles precioses cascades), aleshores suposo que anularan les obres i el projecte?

Perque si no no te sentit.

I jo sugereixo a Carretero; atés que el trasvassament de l`ebre és un trencament del pacte d`entesa (o tinell o el que sigui) , no guanyaries espai mediatic i vots anunciant que en cas d`aconseguir la presidència d`ERC trencaries d`inmediat el govern tripartit i només donaries suport a un govern que respectés el caracter nacional de catalunya?

És només una idea, però la veig tan clara que no se perque no s`els acut.
(que no em vinguin amb romansos d`equidistancia, aquesta nau ja esta cremada)

Paseu aquest post a la Rut Carandell per favor. I de pas averigueu si és casada o te novio estable.

3 comentaris:

Toy folloso ha dit...

Si no es fa el transbordament -o com es digui- de l´aigua, no podràn cobrar comissions, pobrissonets.

Mikel ha dit...

ben vist!!!

ddriver ha dit...

A ells no s´els acut igual que a en Pujolet no se l´hi va acudir en elseu moment i va preferir els de la seva corda el PP i tot perque li cantaven pujol guaperas habla como quieras.
No cal desfer l´obra,no fotis,aquesta obra no se si es bona o no pero se que fot dels nervis en Camps i ja m´agrada nomes per aixo,es mes faria un altre obre del Ebre fins a Girona i un altre fins A Lleida i si guanyem la xampions un altre fins a Moscu pero cap abaix cap,mola molt veure la pataleta que porta a sobre aquell home