divendres, 27 de febrer del 2009

emigració

Hola,

seguim amb economía recreativa. Quan un territori entra en recessió i no té cap avantatge comparatiu, una de les consequències és que la població emigra. Catalunya esta caient en barrena, i sense masses possibilitats de sortint`se-n- (ja se que el pronom feble esta mal escrit, ho sento).

Per tant fa temps que vaig dient que aviat alguns catalans començaran a marxar a viure més enllà de Fraga-Maó-Salses-Guardamar.

I mira per on ja en conec algun cas. Una amiga meva que exerxeix de prostituta , ha decidit provar sort a Ginebra. Ella i dues amigues més van marxar dissabte passat atretes per l`encara alt preu dels serveis que elles presten. Es veu que amb la crisi els preus han caigut a la meitat i el nombre de les visites un percentatge similar.

Rieu , rieu,,,però elles s`han espabilat. Que no hagin nosaltres d`anar a escombrar els parcs hlevètics com van fer molts catalans als 50 i 60.

1 comentari:

ddriver ha dit...

si van tant lluny els clients trigaran mes entre visita i visita,s'ho hauran de pensar mes per anar tant lluny a veureles