dissabte, 27 de març del 2010

dones...

hola, avui he tingut un dia on tot ha estat relacionat amb el sexe femení...

1) a València feien una mena de festival de dones europees i africanes. Hi he vist la De la Vega i la Barberà. I no he aconseguit entendre de que va el tema.

2) M han passat un video d`aquells que corren on es veu un comiat de soltera amb una espècie de boys. Poseu "male strippers" al Google i ja veureu, ja...

3) Les peixeteres del mercat tenen per costum pensar que com soc home no tinc ni idea de comprar (i una mica cert és). I de fet una m ha endiñat unes dorades que no eren del dia.

4) Pel carrer m he trobar una companya d escola (ella era sis anys mes gran) , que feia com 25 anys que no veia. És pelirroja (o com es digui en català). Era la filla de la cuinera de l escola, i venia a dinar quan ja estudiava a l institut. Un jove chamb, amb deu o dotze anys, patia desequlibris d hormones amb els seus pantalons blancs i cabellera panotxa. Ara, als 49, esta encara més sexy.

5) M ha trucat la meva senyora des de l hotel on treballa. Una de les seves companyes ha dit al seu marit que treballa fins dimecres tot i que en realitat plega avui. La tia s en va amb el seu amant cuatre dies a un Hotelet. A sobre l amant és amic del marit.

6)la meva filla m ha enviat copia d`un post al seu blog, ha fet un poema al seu germà.

7) a les notícies he vist la Chacón que inaugurava uns BMR`s nous i m he preguntat perque collons la ministra ha d inspeccionar vehicles pesats. Com si ella tingués la mínima idea del tema.

8) La Sara Palin ha assistit a un miting de John McClein. Ho sento però a mi m agrada aquesta tia.

I res , demà a dinar a casa ma mare, com cada diumenge.