diumenge, 5 de setembre del 2010

chamb a Port Aventura

Ahir vaig passar el dia a Port Aventura, heus aquí el que hi vaig veure;

-hi ha un moment en que vas en barca i passes dins un túnel que imita una cova. El sostre es ja un continu de xiclets enganxats. Em va recordar la obra de Miquel Barcelò al sostre de la ONU a ginebra.

-en uns quants punts de parc hi ha propaganda de la SEAT. Al costat de la piràmide Maya hi ha exposat un ALTEA i una carreta té estampat el logo de la marca de Martorell.

-han desaparegut uns bonics llocs de venda de fruita atesos per noies vestides de colones. Estan tancats al igual que alguns llocs de venda d`entrepants i altres de souvenirs.

-En el simulador abans t anaven explicant els antecedents del argument de la pel-licula mentre feies cua. Hi havien unes pantalles que t anaven posant en situació del submari i els problemes que s estaven esdevenint. Ara a les pantalles van fent publicitat dels hotels de la cadena propietària. I el film és una ridícula projecció en 3D sense volta ni solta.

-L` espectacle d` ocells, que era francament impressionant, ja no hi és. Ara només surten uns polinesis (pocs) a ballar. Això si, les noies una preciositat.

-Abans no veies ampolles de plàstic ni on la gent les tira, o sigui que les recollien cada dia Ara els vorals de les muntanyes russes en son plenes.

-En moltes atraccions vaig notar menys personal que en altres ocasions i igual d esgotat. (a la Stampida per exemple).No m`extranyaria que d` aquí poc hi hagués una desgràcia.

I mira que era maco i ben muntat aquest parc. Ara es nota que algú ha agafat un excel i ha començat a buscar la rendabilitat en cada trosset , malmetent així el global del parc. No m` extranyaría que d aquí poc hi posessin també una discoteca.

Tot plegat una bona metàfora del canvi que ha tingut Catalunya des de la mentalitat de la feina ben feta fins als nyaps del tripartit.

1 comentari:

Toy folloso ha dit...

No he estat mai a Port Aventura, ni penso anar-hi, però aquest post no pot quedar sense comentari, sobretot per dura veritat de l´ultim pàrraf.