diumenge, 21 de novembre del 2010

patrimoni

Hola,

ara els que volen ser presidents de la Generalitat han començat a fer públic el seu patrimoni. Jo no hi veig quin interès hi pot haver en la dada. El que em resulta preocupant és que em dona la sensació que volen demostrar que no son rics, i que desfet son bastant pobres tenint en compte l ambient en que es mouen. A Catalunya molts veuen malament el fet de ser ric, queda lleig. Encara dura l associació mental marxista de pobre=bona persona , ric=dolent. Jo crec que el la societat actual la mentalitat ja no és aquesta, i menys en les generacions joves. Però si que els hereus mentals del maig del 68, ben presents al nostres mitjans de comuncicació, son tan burros de presumir de pobres. O de dissimular el patrimoni de manera tan burda que creuen que la gent s`ho creurà.

En fi, ja falta menys per la fi del Gulag.

2 comentaris:

Salvador ha dit...

Sempre he pensat que algú que aspira a ser president ha de ser algú amb recursos. I posats a declarar ho hauria de fer tota la família sinó és massa fàcil dissimular. De totes maneres penso que la declaració hauria de ser confidencial, no lliurada a la xafarderia de la xusma a través dels diaris.

Si alguna cosa no eren els del Maig 68 és pobres. Gairebé tots nois de bona família que van jugar a fer la revolució. La millor definició que n'he vist és la de Régis Debray: "Maig 68, revolució cultural de la burgesia"

Toy folloso ha dit...

Ningú s´ho creurà.
Però la jugada fot un tuf.....