diumenge, 9 de gener de 2011

apunts de diumenge tarda

Escric que he fet aquest diumenge a la tarda per la posteritat,

1) he acabat de llegir el llibre de la Rahola sobre el Mas. Molt ben escrit i bastant interessant. Les meves conclusions;

a) La Rahola té una mania còsmica al Puigcercós. I també al Carod, però més al primer. I segurament amb raó.
b) S`ha enamorat perdudament del Mas. A més es nota que donaria un braç per formar part del pinyol de CDC. Sobretot ara que manen.
c) molt intel-ligent el Madí de fer-la biògrafa. Així tenen una excusa per no fer la consellera.
d) tot el tema de la successió del Pujol la va organitzar, al detall, ell mateix. I amb el seu estil de fer que els altres es barallin i s anulin entre si. Jo ho veig clarissim.
e) després del càncer, Duran va canviar molt, fins casi arribar a ser bona persona.
f)Molt bé le Gordó dient que Montilla és amo dels seus silencis, però és que NOMÉS té silencis.

2) he seguit el madrid per internet, escoltant Núria Feliu al Spotify. Al final ha acabat guanyant el Madird després d anar dos cops per darrera al marcador.

3)He enviat un total de 12 mails i així ja m estalvio de fer-ho demà.

4) He posat casi al dia els papers de les societats. Repassant les factures per pagar, m ha donat un total una mica inferior al que esperava. Mira que bé.

I parlant de la Feliu; doncs no està malament. Entre cuplets i boleros coneguts, m`ha fet passar una bona estona.

I ara a fer temps, que m`he llevat tan tard que ara no tinc son. I així haurà passat un altre diumenge a la tarda de la meva vida.

3 comentaris:

Salvador ha dit...

Aquesta de seguir el Madrid escoltant la Núria Feliu no se m'hauria acudit mai. Segur que és molt millor que els crits histèrics dels locutors esportius a la ràdio.

JM. Ruig ha dit...

Permetem algun comentari. La Rahola, després d´escriure el llibre, va fotre dos articles crítics amb el Mas, per exemple el dels correbous, duríssims. Em sembla que la coneixes poc. en madí no la va fer biògrafa de res. Llegeix una mica. va ser idea de l´editorial i la Rahola es va resistir més de 8 mesos. No ho veia clar. I finalment, com bé diu ella mateixa (la vaig sentir fa temps en una presentació a Sant Cugat), no té cap interès per la política. Creus que és més important ser consellera (i ves a saber si no li ha ofert) que tenir una columna diària a la vanguardia i a TV3? Es una mica ingenu el teu comentari.

chamb ha dit...

JM Ruig,

gràcies pel comentari. Soc ingenu , tens raó. I també és cert que no conec a ningú d ells aprop, no estic dins el cercle de poder.

Ara, em ratifico que la Rahola esta enamorada del Mas. I em sembla molt bé, no hi dono cap to pejoratiu.

El que si em fa riure, és que la Pilar Rahola no té interès per la política. En aquest sentit l ingenu ets tu.