dissabte, 19 de novembre de 2011

Chacón

Ja torna a funcionar el blog¡¡ que bé¡¡

Ahir vam viure un fet brutal, que posa Catalunya al alçada del Xile de Pinochet. LA candidata Chacón te tanta por a les preguntes i a un debat obert, que va boicotejar el debat que organitzava el Cuní. Debat en el que val a dir que l únic interessant era veure el mateix Cuní preguntant als candidats i en especial a la Chacón. Que no es capaç d`argumentar més enllà de les consignes sectàries del seu partit.

Comprenc que la Chacón vulgui evitar un ridícul que hagués fet història en els anals de la tele. Però que hagi demostrat que té la capacitat per maniobrar i efectivament evitar que es celebri el debat, és patètic en el més ampli sentit de la paraula.

A mi em recorda molt a la Cristina Kirchner. Mai escolta, mai dialoga, només parla en forma de monóleg. I increïblement guanya eleccions. ¿i perquè guanya eleccions? doncs perquè Argentina és un pais rendit que s enganya a si mateix i es creu les seves pròpies mentides. Que la Chacón estigui on és només et pot explicar perquè aquí també hi ha molta gent que es creu el que es vol creure.

Ella esta convençuda que amb la patacada que es fotrà el Rubalcaba podrà acabar dominant el PSOE. Pensa amb lògica que si un imbècil com el Zapatero ha pogut arribar a president del govern espanyol, ella també.

Vull pensar, i n estic convençut, que el PSOE té prou mecanismes interns , no els congressionals, com per no tornar a caure en un error tan funest com el de posar un avatar de secretari general . Una segona vegada acabaria amb la seva existència.