dimecres, 11 d’abril de 2007

El perque de tot plegat. Carod al desnudo.Josep Lluís Carod Rovira


Una de les èpoques més fosques de Chamb va ser quan em vaig introduir en política.
És un mòn on hi entres amb il-lusió i idealisme. Però la sordidesa de la petita política cansa facilment als que hi van de bona fe.

En aquells temps vaig apendre molts funcionaments mentals i socials. En aquest sentit va ser una bona escola. També en guardo algunes amistats i contactes. Sobretot a Igualada , d`on soc. I no només del meu partit, CDC, sinó també ens alguns contrincants
, basicament ERC.

Un d`aquests contactes és una persona molt propera a la cúpula actual de ERC. Normalment és una persona discreta, però poc resistent al Gin Tònic.

Compartint barra aquest dimarts 10 d`abril m`ha explicat sucoses anecdòtes. En general divertides, però també m`ha explicat un fet particularment patètic.
Trancric la conversa;

...
-Chamb; mira que n`és de ridicul el Carod, em fa pasar vergonya aliena.
-cupula ERC; si, és una mica trist. Però mira; ell ara te per quatre anys de tripartit. Si després repeteix ja seran vuit i arribarà molt aprop de la jubilació. Haurà aconseguit viure aprop del poder sense fotre brot. Ell ho pensa aixi.
-Chamb; és fort que diguis aixó. Però això no treu fets tant penosos com els dels Jocs de nacions petitetes o el viatge a la India.
-Cúpula ERC; la veritat és que si, només aconsegueix donar tema als de polònia.
-Chamb; i al Montilla ja li va bé tenir-lo lluny. Suposo que per això el fa viatjar.
-Cúpula ERC; jajajajajaj........que va home que va¡¡ A que no saps quin és el motiu real de tant viatge i a tan gran distancia?
-Chamb: ganes de fer el gili, suposo...
-Cúpula ERC; jajajaj......que va¡¡¡¡¡ el motiu real son les dietes, home , les dietes¡¡¡¡
-Chamb; que dius? no ho entenc.
-Cúpula ERC; és molt fàcil . Del sou que guanyen en donen una part important al partit. En canvi les dietes escapen a aquest impost revolucionari. I son més altes com més lluny son els viatges.
-Chamb; jura`m el que m`acabes de dir
-Cúpula ERC; per imperatiu legal pero ho juro¡¡¡ jajajaj.....ja veuràs la quantitat brutal de viatges exòtics que es casca el Carod¡¡¡¡¡ jajajajaj


......el de la cúpula continuava amb la taja, però a Chamb li havia marxat de cop.


Si em trobo algun dia el Carod per algun lloc em poso a cridar que és un fill de puta.

Paraula de Chamb,

2 comentaris:

Anònim ha dit...

es guapu el figo, eh?

Anònim ha dit...

Quina barra!! I nosaltres pagant impostos per això, ja ens val :$