diumenge, 2 de desembre del 2007

Chamb gastronomia. Fifty Five.

Hola,

escric aquest post en la tranquilitat de que em llegeiu un grup més o menys estable i reduit. Les visites a aquest blog oscil.len entre 20 i 30 al dia, de les quals una tercera part acostuma a ser meva.

No hi ha , per tant, perill de que amb el que diré avui, es popularitzi en excés el lloc del qual parlaré i del que el mai prou ben ponderat Dessmond n`ha fet esment.

Es tracta del fifty-five, a Bruch número 55. Escric el que vam sopar ahir perque és una altre manera de gaudir-ne.

De primer vam repartir.nos generoses racions de ;

1) esparragos cojonudos amb maionesa casolana. (recollits a mà pel propi Indurain)
2) favetes saltejades amb pernil.(d`aquelles tan catalanes que son casi inconstitucionals)
3) daus de salmó fumat amb oli i pebre. (Salmó tan o més bó que el del SEMON el dia que el Sostres no se l`ha menjat tot, que ja és moltissim dir)
4) pernil patanegra.(tret de contrabandu d`extremadura)
5) FOIE amb torradetes. (marca Richelieu Carte d`or).

com que venien de la manifestació ho vam regar amb un costers del segre per fer païs.

Cap dels assitents (dessmond, dos amics del desmond, la Grécia i el vostre servidor) podia menjar gaire més després de les enormes safates de tot l `esmentat.

Però vet-ho aqui que faltaven els segons¡¡¡

1) Dessmond; pasta fresca amb salsa de tòfona. (jo crec que a cada plat hi posen mitja collita del lluçanès). Acompanyat de rallador de parmesà "a volunté"

2) Amic 1. Filet de bou amb la mateixa duresa que la mantega

3) un tronc de lluç tan gran que vam sospitar que era transgènic.

4) Grecia, esquena de càbrit al forn. Amb toc de tots els aromes posbibles entre Maó
i Guayaquil

5) Chamb; olla de favada. Era tan gran que la da donar per dos grans plats meus, un de l`amic 1, un de la Grècia i dos de Dessmond (mare de Deu quin saque que té¡¡) i encara en va sobrar més de la meitat (us juro que no exagero).

De postres flam per anar preparant terreny a uns maltes que per si sols justifiquen l`independència d`Escocia.

Mira que he voltat restaurants a Barcelona, i molts d`ells bonissims. Però aquest és sens dubte el millor a nivells absoluts. I si fem relació qualitat preu , no crec que sigui superat per gaires a tot europa.

Només espero que si hi aneu, m`ho agraiu publicament


3 comentaris:

Dessmond ha dit...

Aquest lloc és un santuari a preservar. Ha estat una gran descoberta. No és el primer cop que ho dic i no serà el darrer.
El salmó duia, també, anet.
Tot molt i molt bó. I les raccions més que generoses, gràcies a Déu.
La pasta, esplèndida. I la favada memorable!. Com vaig gaudir!.
Per cert, fes-me pensar van quedar 30 euros al teu favor!

Mikel ha dit...

interesant proposta , tant aviat com tingui possibilitat m´en hi vaig i et dic que tal ;-)

El veí de dalt ha dit...

Hi passo de tant pel davant i mai havia entrat! Ho anoto!