dissabte, 7 de juny del 2008

ERC

ERC ha estat i és un partit molt contraproduent per Catalunya. S`ha menjat esforços i il-lusions de molts nacionalistes. En llenguatge parafutbolistic son més una banda que un partit politic.

Finalment ha derivat en un màfia del més pur estil sicilià amb el cap Puigcercós al davant. Del Puigcercós i del Ridao no s`en pot esperar res de bó per cataluna. Això ho sap tothom que tingui dos dits de front.

I que cal esperar doncs? molt fàcil;

-dos anys més de tripartit sense ensurts per l amic Zaragoza. Amb el Carod com ànima en pena llaurant-se una sortida al PSC. EL clan dels calabresos saquejant la Generalitat i fent la seva eterna comèdia de la equidistancia. La part bona és que perdrem de vista la infàme Llansana i que el Bench per fi s`aprimarà davant la prespectiva d`haver d`acabar treballant. Prespectiva aquesta que li fa venir suors fredes.

-a les eleccions del 2010 tant de bo es fotin una altre ostia. La única manera que desaparegui l`horror del tripartit és que Mas tregui majoria absoluta.

Dos coroaris;

- ja veureu com s`intensificarà a campanya de viatjes del Carod. Amb preferència a destins llunyans. Tot plegat per cobrar més dietes exhorbitants.

-Montila no les te totes per al 2010. Estic convençut que s esta treballant un nou destí. No se m acaba d acudir quin pot ser.
Alguna idea al respecte?

2 comentaris:

ddriver ha dit...

un errada de calcul nomes,al ser un partit asembleari pot passar aixo.Altres partits nomes fan ho que diu l´avi ja que les bases no podebn dir res i aixi els hi va tambe,la d´anys que porten a l´oposicio fent videos,patelajant,fent pactes a amagedes de Catalunya,retallant estatuts...i ho que els hi queda,mentres l´avi estigui per aqui...

Mikel ha dit...

montilla president de l´espanyol...