diumenge, 20 de setembre del 2009

Bonanova-Ganduixer.

Hola,

una de les zones d alt standing a Barcelona és la Bonanova. A la cantonada amb ganduixer hi han fet uns dels millors pisos de la ciutat. Concretament la empresa Renta Antigua, SA. Hi han comprat vivendes, es diu, el Sr. Emilio Cuatrecasas i el Carles Puyol. Feia mesos que en quedava un. EL va mirar, entre molta gent, la Julia Otero. Però costava de vendre perque ningú volia que fos dit que s havia quedat el pitjor.

Aquest inmoble, però , ja té amo. COncretament el nostre estimat Josep Lluís Carod Rovira. A través d`una societat, evidenment, però que domina ell. Per això no us extranyi que el Carallod no surti opinant de Félix Millet. Ell és molt pitjor i més li val obeir les ordres dels seus amos, o el veurem enmanillat per corrupte.

Així és, ho sento,.

3 comentaris:

Jordi ha dit...

Sé quins pisos són. D'alt standing, en diuen, crec! Han de valer molts euros!! Jo, evidentment, ni els miro!

Dessmond ha dit...

Darrerament a en Carod se l'associa molt en la compra de pisos. Vols dir que un home d'esquerra pulcre com ell compra per especular? Fa quatre dies que corria la brama sobre el magnífic pis que havia comprat al centre de Tarragona. No sé si tindrà temps per ser a tot arreu... a menys que sigui per invertir, és clar.

ddriver ha dit...

un amic meu viu al altre cantonada, mira un dissabte a la tarda estara be, podre visitar dos amics sense mourem gaire