diumenge, 4 d’abril del 2010

Ciutadans pel canvi

Qui em coneix sap que tinc una gran predisposició a indignarme. Diuen que a vegades exagero. Però si és que van provocant home. Mira sino aquest grupet que s anomena Ciutadans Pel Canvi (hauriem de preguntar quin canvi a aquestes alçades, però deixem les contradiccions formals).

Son un grupet de vividors i mamons que es qualifiquen de progresistes i gent d esquerres. I que en una operació mixta de marketing i defensa dels quillos, el Maragall va posar a les llistes del PSC. I tenen cinc diputats i bastanats carrecs de confiança a l administració. (aixo vol dir que viuen de l administració sense haver fet cap oposició ni concurs).

Tothom sap, començant per ells mateixos, que no tenen cap representativitat de res, ni tenen cap possibilitat de vida més enllà de les escorrialles que els vulgui donar el PSC.

I ara el Montilla va dir que volia "gent nova" a les llistes. Això el que vol dir és que hi haurà una escabetxina brutal , sobretot del sector "catalanista" del PSC i no diguem de Ciutadans pel Canvi.

Ara diuen que es plantejen "valorar altres opcions de col-laboració amb el PSC".

Mireu nens, sou com el Bruce Willis en aquella pel-licula en que el protagonista era mort però no ho sabia.

O potser si que saben que son morts i ni tan sols ho volen admetre.

En tot cas , descanseu en pau, Ciutadans pel Canvi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquests són uns endollats que segueixen fidelment el que marca la direcció del PSOE. Un invent amb l'única finalitat de col·locar gent.