dissabte, 10 d’abril del 2010

segona ma

hola,

un dels negocis que sempre he pensat que hauriem de disparar-se és el del de compra venda de coses de segona mà. Esta enmarcat dins la tendència imparable del tema Low Cost. Els cash-converters crec que han augmentat molt la seva preséncia i el seu volum. Aixi com els xiringuitos de compra de joies i or. És un negoci que jo mai podrñe fer perquè soc una nulitat negociant. Segurament acabaria venent més barat del que vaig comprar.

Com que m agradaria comprar.me una bici , una nevera petita i un portatil de segona ma, avui m`he fet un tomb per botigues de la meva ciutat del centre de catalunya.

Una de les botigues, la d imformàtica i telefonia , estava tancada. Un dissabte al matí i no obren. Per flipar amb els temps que corren.

Una altre era oberta , hi havia l amo i uns negres mirant teles velles (sabran que no van si no son preparats per la TDT?). Molava que tenia una maquina del millón i una taula de billar. AIxò si, no s havien pres la molestia de fer brillar aquestes dues petites joies. Hi havien, com no, un grapat de pelis pornos velles a 4€ (carissim no?) i articles de broma eròtics que crec que provnen un sex shop que hi havia aprop i que ha tancat. També m han fet gràcia una tele Elbe de color taronja i unes Olivetti manuals, tot i que son objectes d anticuari més que de segona mà.

De bicis només n`hi havien de nens. Les playstations 1 estan a 20 euros i les xbox primigènies a 40. (ara que hi penso , els vaig regalar una xbox als meus nebots, seria aquesta?) . AL tema HiFi he vist un equip Tchnics cuafdraphonic maquissim que m`hagués comprat si no fos perque la meva senyora el llençaria en pot temps aprofitant algun despiste meu. També una minicadena Sony que sospito que es la que vaig deixar al contenidor farà uns mesos.

El que també hi havia bastant és material d oficina d empresa. TIpus escaners, impressores i caixes fortes petitetes (d aquestes moltes). I cafeteres de bar i de casolanes tipus bar, també. De nesspresso no, peruquè ara tothom en compra. Tema informàtic res de res. En part perque crec que de seguida es ven i en part perque la gent ho ven molt per internet.

He marxat a verure si tenia temps a anar a un magatzem d electrodomestics de sogna ma. He arribat a tres quarts de dues i ja havien tancat.

Si tingués un magatzemet que no em costés res, em dedicaria a la compra venda de temes aixi. (el problema deu ser que no acabis comprant coses robades, ves a saber)

ALgun voluntari per encarregar-se de les compres?

1 comentari:

Toy folloso ha dit...

Estic intentant vendre varis objectes mitjançant Internet.
Milanuncios, Loquo, etc.
Només m´ofereixen canvis, ningú compra res.
Tan es així, que l´altre dia vaig llegir l´anunci de un que volia "cash", i deia així:
"Venc moto bla bla bla; ja tinc portàtil....".