dimarts, 17 d’agost del 2010

La Laura Riera és una filla de puta.

hola,

Vs per on ara uns sonats volen fer un homenatge a la tal Laura Riera, una noia que treballava a l ajuntament de Terrassa i que es va demostrar que va passar matrícules dels vehicles de determinades persones que ETA va utilitzar. Concretament crec que l assassinat del regidor de Viladecavalls va ser utilitzant les dades que ella va obtenir el seu accés.

Jo els deixaria fer l homenatge, tard o d hora els que hi vagin reflexionaran com de cabrona, covarda i filla de puta és aquesta tia. Que es pudreixi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola "chamb". No tinc cap simpatia pels catalans que es juguen la pròpia vida i la de terceres persones col·laborant amb ETA. El cas és que he arribat al teu blog buscant sobre aquesta noia pel google arran de la polèmica sobre el maleït homenatge i t'informo que, si bé això no significa que aquesta noia sigui cap exemple a seguir, l'Audiència Nacional la va absoldre com a col·laboradora en l'assassinat del regidor del PP a Viladecavalls però va seguir a presó pel delicte genèric col·laboració amb ETA.

Jo no dono suport als col·laboradors locals d'ETA ni a les rebudes populars que els hi dispensen. El que em sorprèn és perquè ara aquest merder i en les benvingudes als altres catalans no es deia pas res (mira això: http://www.graciaviva.cat/?p=85 )

Salutacions i endavant el blog!