diumenge, 8 d’agost del 2010

temes de diumenge

hola,

feu la prova d estar al escriptori sense engegar el PC. Dona una gran sensació de massa calma i aovrriment, però poc o poc et busques la vida i acabes veient que hi ha vida (no molta, és cert) més enllà de internet.

Temes en que he pensat aquest diumenge matí;

1) Zapatero s ha creat el que sera el seu Waterloo dins el PSOE. Les primaries del Gomez contra la Gimenez. Es posarà en evidència que no l aguanten ni els del PSOE.

2) L`intelectual número 1 de Catalunya és Joan Tugores. Recomano molt un llibre seu del 2008 titulat "I després de la globalització?" Eumo Editorial/Universitat de Vic.

3) EL gran Angel Colom i l Eric Bertran parlen al Facebook d`una moguda que van fer a Capellades per la celebració de l`independència d Ecuador. Amb més de 300 assistents. EL que als 80 era la reserva de força del Baix llobregat, entés com a molta gent amb ganes de moguda ara son els inmigrants llatins. Si els convertim a la causa catalana tenim molt de guanyat. En això van molt bé les oposicions a Mosso d escuadra, on molts es volen apuntar o apuntar-hi els fills. Aixi veuen que apendre català els és molt útil.

4) he aconseguit sincrontizar la Blackberry amb el PC i posar casi tota la música al mòbil.

5) hem esmorzat pa amb tomaquet i butifarra. Enterrem la bolleria i el cola cao¡¡¡

6) Llegint la premsa veig que hi havia un campionat mundial de Sauna i que uns dels finalistes ha mort. Premi Darwin¡¡¡ o la versió chamb del premi Saseburro¡¡

7) I encar he tingut temps de revisar el correu , respondre a un argentí, portar mitja dotzena d`ous a ma mare, trucar a mes germanes i la meva Sra (que va sortir de marxa amb dues amigues que també estan bonissimes i em vol convecer que va arribar a casa a les dues) i posar una rentadora i escombrar i fregar cuina i menjador.

si que dona de si un diumenge al matí, no ho hagués dit mai.