dissabte, 26 de març de 2011

Caixa Catalunya

Hola,

volia parlar avui d un tema que sempre m ha obsessionat; Caixa Catalunya, fusionada ara amb les pobres Manresa i Tarragona i anomenada CatalunyaCaixa.

Sempre els vaig tenir molta mania. Fins i tot abans de saber que era dominada per la Diputació de Barcelona i per tant els socialistes. Va començae el meu odi amb un anunci , farà ja com 15 anys, on deien que els plans de pensions d altres entitats no es podien liquidar, mentre que en els seus els diners "eren sempre seus". En relalitat deien que donaven un crèdit a qui tingués plans amb ells. Com que no son embargables, això tampoc era cert i de fet donaven préstecs a qui ells volien amb un interès normal.

Recordo més tard un altre anunci destinat als joves on venien les seves targetes de crèdit amb el lema "Visa, Caixa Catalunya, ho veus, ho vols, ho tens". No el trobava estúpid per consumista sinó per estupid "per se", destinat a un públic imbècil com de fet era el de Caixa Catalunya.

Fa uns ans van arrasar amb el "crèdit promotor", que básicament consistia en que a qualsevol xixarel-lo que s autodenominés promotor li pagaven el terreny, les obres i el cotxe sense que s`hagués venut un sol pis de qualsevol projecte que els presentessin. Així ha acabat. També eren els especialistes en donar crèdit a pakistanesos que compraven pisos a la Villa Olímpica sobre plano i havent pagat només una mínima part de l`inmoble. Quan els van anar a buscar perquè paguessin les hipoteques , ja s havien fets tots insolvents.
Recordo un camarer pakistanes que havia comprat un pis a través d una hipoteca al 110%. Hi tenia quatre compatriotes rellogats i mai va pagar ni un rebut de la hipoteca.

A part d això d han dedicat a regalar diners a manta al PSC a través de fundacions i xanxullos varis. Millet és xavalla en comparació.

I això si, el Serra (l ex ministre no el Ramoneda), sempre amb aquella cara de no haver trencat mai un plat, sempre tan d`esquerres i tant per sobre del bé i del mal.

Resultat de tota aquesta colla? uns 3.000 milions d euros injectats a través del FROB que no tenen cap intenció de retornar (ni capacitat, val a dir). Per tant acabaran tots els actius dolents nacionalitzats o pagats pels contribuients. I el que quedi de bo ho regalaran a algun amiguet àrab o xines per apurar les darreres comissions.

Això és el socialisme real.