diumenge, 29 de maig del 2011

mirant la premsa.

Hola,

bé, el barça ja ha guanyat 4 copes d`Europa. ( no m agrada aquest nom hortera de "Champions"). I amb el millor joc que jo hagi vist mai en una final així. Tenint en compte que el contrari era el bestial Manchester United, crec que bé es pot dir que el Barça és un dels millors equips de la història o potser el millor.

Aquest matí he estat fent una activitat antiquada, obsoleta, casi històrica; llegir el diari.

Per recordar-ho en remarco alguns punts que m han cridat l atenció.

- Al dominical de la Vanguardia increïblement encara contracten articles a la Lucía Etxeberria, a qui han enganxat ja com tres vegades en plagis descarats. Parla del cas de nadons robats i venuts a Espanya en els 70 i principis dels 80. I menciona que es tracta d`uns 300.000 casos (si, tres-cents mil). Deu ser bastant tonta de no veure que aquesta xifra és del tot impossible. Només donar-hi un parell de voltes per adonarse`n.

- L`emissió de bons de la Generalitat Valenciana no s ha cobert. Ai, ai, ai....que això pot ser el començament d`una bola de neu que no se com pot acabar, però te molt ,molt mala pinta.

-Molt bon article de Pedro Nueno explicant que el pols econòmic d`un pais es veu als centres comercials. Si qui compra son ties bones , que estan rialleres i van plenes de bosses de coses cares, bon senyal. Parla de la seva observació en un centre xinès i emplaça per la futura descripció d`una visita a un centre de Massachussets.

-També parlen a la Vanguardia del microcrèdit per emprenedors. Tema en el que hi veig molt futur, però per suposant no si hi intervenen les actuals entitats financeres que hi han a Espanya. Veig que actualment ho fa la Caixa Gran, suposo que es tracta d`un mal acudit.

Apart s`això aquest diumenge;


1) hem menjat una lasanya deliciosa feta per la Eli, i a la tarda he repassat l edat moderna amb la meva filla.

2) el meu règim m ha fet perdre 3kg en una setmana (de 108 a 105). Demà torno a començar el cicle menjant només carn magre.

3) a la tarda escric amb el vent d`estiu que entra per les finestres, escoltant un tal John Meyer que no coneixia i que he descobert gràcies al Spotify Social.

4) dos nebots m `han amenaçat de retirar-me la paraula per haver-los inclòs sense permís en un grup de facebook pro Felip Puig.

5) he decidit crear per internet la Penya Barcelonista "Tomàs Roncero".


i ara a veure el final de la rua i celebrar que hem guanyat també la champions d`Handbol.