dissabte, 27 d’agost del 2011

violencia doméstica

Hola a tots i totes,

la nostra societat continua esfondran.se día a día. Es pot notar, per exemple en la violència que es respira en l entorn. Us enumero unes escenes de la vida real que vaig viure aprop d`on treballo, al centre pijo de Barcelona;

-primer una persecució d un vigilant d un super i dues caixeres atrapanat un nano que portava productes que havía robat del super (crec que era menjar). El van acorralar en un portal i van recuperar el que havía robat.

-després dos mossos corrent darrera un sudamericà (o com a mínim semblava cholito). No se que havía fet, però el van trincar i el van enmanillar rapid.

-a la tarda un poli de paisà havia detingut un presumpte xoriço a un starbucks i el tenia enmanillat esperant una patrulla.

-al vespre dos motoristes havien parat per discutir i es deien de tot en un semàfor. Suposo que per prudència elemental, cap dels dos s havia tret el casc.


I a la nit següent, a la comunitat de veïns on passo uns dies, algú va rajar uns flotadors (un en forma de barca i l altre en forma de cocodril). Amb nocturnitat i arma blanca. Una manera contundent de recordar que no es poden deixar a la nit a la piscina.

Molta mala llet veig en l ambient.