dimecres, 4 d’abril del 2007

El misteriós cas del Ballantine`s



la meva noia de fer feines no és així, però tampoc esta mal.



Totes les dones de fer feina roben. Unes poc , altres molt, però totes en fan alguna.

El més habitual és paper de water. També aigua. No és rar que fotin alguna fruita o monedes que van rapinyant. De fet algunes fins i tot roben el marit a les senyores, però això ja son figues d`un altre paner.

També és normal que passin llargues estones estirades al llit o mirant la tele si es queden soles.

El que mai havia sospitat és que la meva fos capaç de fotre`m una ampolla de Ballantine`s. Aquesta n`és la història;

com que la Grécia es beu el whiskie com l`aigua, s`ens va acabar el Ballantine`s que havia sobrat de la meva festa d`aniversari. Aixi que diumenge de fa dues setmanes en vaig comprar una ampolla a l`Hipercor de Capitán Arenas. Va quedar sense obrir a l`armari. I vet´ho aqui que ahir a la nit el vaig a buscar per regar una mica la pinya i enresulta que no hi era. I us ben prometo que he mirat i regirat tot el pis.

A casa només hi ha entrat ma neboda i la xaxa. Vaig trucar a la neboda i em va jurar que ella no havia estat. La xaxa també ho va negar. I mireu, no és per tema racista, però a la neboda me la crec i a la peruana no.

En la meva situació de lloc, la tia va pensar que com que hi havien diverses ampolles de Ballantine`s no s`en trobaria a faltar una. No podia endevinar que n`havia comprat una de nova.

I a més resulta que ahir va venir i va ho va deixar tot molt més lluent i arregladet que mai. Jo ho atribueixo a unes ganes de tenir-me content i que no continui pensant malament d`ella.

I poc a poc vas pensant en altres situacions en que has trovat a faltar bitllets de 20 o 50 i cosetes a la cuina que s`acaben més rapid del que esperaves.

Que faig?

1) la foto fora
2) instalo webcams pel pis
3) deixo trampetes en forma de diners que semblin olvidats.
4) la deixo fer.
5) la faig confesar i li perdono la vida

com sempre accepto idees.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En aquest ordre:
3,4,2,5,1.

Anònim ha dit...

Fes-la fora, Chamb. No t'ho pensis més: aquesta ja no té arreglo.

(A més, és bastant lletgeta)

Anònim ha dit...

jo porto una bona temporada canviant de xaxa..... la que m'anava bé, va montar una festa (a casa seva, que esta al costat de la meva) que acabar amb denuncia i la van deportar. dsp una altre colega seva que em mangava i tenia mes jeta que jo que se, i ara tinc una mora (no porta chador) i la veritat: de conya.
fes-la fora, hi ha molta gent esperant a treballar. i aquesta ha abusat de la teva confiança.