dissabte, 12 de gener del 2008

chamb canvi climàtic

Hola,

molts son els correus que he rebut demanant.me que doni a coneixer la veritat sobre el canvi clmàtic. Ver.la a qui;

1) El clima, des que el mòn és mòn, canvía. Per tant és un fet.
2) El canvi clmàtic pot ser que vagi a més altes temperatures o a temperatures emés baixes.
3) Resulta que en els darrers 100 anys la temperatura ha pujat uns egarrifosos 0,6 graus centigrads de promig.
4) Particularment jo prefereixo les temperatures calides a les fredes. Dit d`un altre manera; m`estimo més viure en un clima caribeny que en un de polar.


Després hi ha tot aquest rollo apocaliptic dels progresistes, ecologistes , okupes, antiglobalitzadors, psicòpates, drogadictes i inadaptats socials. Tot això no és sino una nova religió que omple el buit deixat per l esglesia tradicional i el comunisme.

FIxeu-vos sino que el pitjor que et poden dir es;

"no creus en el canvi climàtic? de debó que no creus en el canvi climàtic?"

és el mateix tó inquisidor i incrèdul que tenien els capellans amb qui diu que no creu en Deu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

És evident que l’amenaça del canvi climàtic els va bé als ecologistes i que hi ha fonamentalistes del tema i això provoca com a reacció un negacionisme que per a mi està a un nivell semblant de papanatisme: “Com que als ecologistes i als esquerranosos els convé la “gran amenaça” jo la negaré”. Però és que resulta que tots els meteoròlegs i tots els físics ( inclòs el cosí del Rajoy ) estan d’acord en que l’augment de CO2 a l’atmosfera augmenta l’efecte hivernacle i per tant la temperatura d’una manera greu. Fixa’t que fins hi tot el PP, finalment, va fer unes declaracions sobre la necessitat de lluitar-hi. En definitiva veig tan sectari l’ús del canvi climàtic que fan els ecologistes i esquerranosos com el negacionisme reactiu que fan alguns militants de dreta. Si fins hi tot Bush uns anys després de negar-se a firmar Kiotto va declarar que el canvi climàtic era una amenaça perillosa. Jo només quedeu tu i l’amic Xavier Sala Martín fent broma de la cosa. És cert que el Xavier Sala no nega el canvi climàtic sinó que considera que els diners invertits en lluitar-hi serien socialment més útils en altres coses.