divendres, 28 d’agost del 2009

eliminem els coloms¡¡¡

Hola,

avui, a petició del públic, donaré a coneixer el chambsistema per eliminar d una vegada els coloms de les nostres places de viles, ciutats i pobles.

L`idea és molt senzilla, comprar-los. No hi ha atur? doncs dediquem una petita partida presupostaria a comprar coloms a 5 euros l unitat. Veurieu com joves, moros , negres i pares de familia es dedicarien a caçar.los i entregar.los a les trituradores públiques que hauria de tenir cada ajuntament. No patiu pels sistemes; la gent ja s els buscaria. Rapidament s`organitzarien equips per treballar de maenra més eficient.
Feu numeros; 1 colom 5 euros, 100 coloms (que no deu ser tan difil) 500 euros. I en canvi l estalvi en neteja segur que superaria l'inversió.

Hi haurien alguns temes delicats, com la previsible aparició de mafies que controlarien determinades zones. Es de suposar que apareixerien lluites entre clans moros, rumans , colombians i tutti quanti. Es donaran també, a ben segur, casos de corrupció en que funcionaris públics tornaran a revendre a les mafies coloms ja entregats. De manera que alguns exemplars seran venuts dotzenes de vegades.

Ja se que em direu: Chamb, que el que pasaria és que la gent criaria coloms de manera industrial i a les cases, de manera que al final hi hauran més coloms que mai¡¡ Doncs jo us dic:no¡¡ l`oferta de compra seria només per a un temps limitat. Posem per cas que un mes o dos com a molt. De manera que no hi hagi temps per organitzar les potencials i horroroses granjes de coloms. Com que no arribariem mai al desitjat extermini, de manera sorpresiva es podrien anunciar noves obertures de permís. FIns i tot, per evitar filtracions, es podria decidir mitjançat sorteig públic. FIns i tot televisat per que fos com un tret de sortida perque la gent sortís enfollida de casa armada amb els estris que tots tindriem al safareig o als trasterus.

Fins i tot es farien rankings. I competicions. I llibres de tecniques caçacoloms. I foros a internet. I webs especialitzades.

Logicament l`idea s escamparà a altres ciutats. Les condicions i modalitats seran diferents. I compte, altre cop, que les mafies italianes no tinguin grans stocks de coloms per desplaçar rapidament trailers a les ciutats que obrin el periode. (potser es podria fer a nivell europeu de manera simultanea, de manera que no surti a compte stockar-se.

Organitzacions ecologistes s`hi oposarien, com s oposen a tot. Iniciativa per catalunya faria una roda de premsa, on una indignada Dolors Camats , compararia les campanyes d`extermini de coloms amb les polítiques liberals i salvatges dels srs Sala i Martín i George Bush.

Friso per llegir els articles del Monsó i la Rahola quan s`aprovin les normatives anti coloms.

Algú s`apunta a crear una asociació anti coloms que tingui per obejtciu l`implantació del chambsistema anti coloms?

5 comentaris:

Red Pèrill ha dit...

Històric article chambil, a partir d'avui un històric

Red Pèrill ha dit...

Joder, com puc repetir un adjectiu en 8 paraules, seré imbècil...

Bé, el fet és el fet...

ddriver ha dit...

jo atropello tots els que puc pero molts se'm escapen, ara haig de començar a probar d'atropellar suddacas,moros i pakis i aixi acaba amb les faunes inutils per una ciutat

Toy folloso ha dit...

Sembla que et preocupa més la corrupció al voltant del teu mètode, que pas la opinió que en tindríen els ecologistes de "cuadernillo".

Albert ha dit...

Jo pensava en utilitzar lanzallamas de la 2na Guerra Mundial, d'aquells que els yankees portaven per fregir japonesos als seus bunkers; però la teva proposta m'ha semblat encertada. L´única pega que li veig serien les possibles malalties que haurien contret les persones caçant les aus.