dissabte, 8 d’agost del 2009

Montjuic

hola,

ahir , com qui no vol la cosa, vaig acabar a Montjuic. Resulta que dimecres, dijous i divendres fan funcionar les fonts en plan epectacle. I ja em sembla bé que ja que hi son , les facin funcionar. Ja m extranya que els ecosocialistes ho permetin. Tot i que suposo que aixo de que vagin només tres dies de set ja seu ser idea seva. Com a tot event gratuit, hi ha penya low cost, començant per un servidor.

El problema és la mania de fotre música amb salts d aigua. Que collons te a veure una cosa amb l altre? Ni lliga ni pot lligar mai de cap manera. I a sobre, us adverteixo, no falta el troç aquell del Freddie Mercury amb la Cavallé en aquell esperpent que van fer per les olimpiades.

I al bareto les birres a 2,5€. Menys mal que la força del mercat és fins i tot més fort que la secta socialista, i els llauneros les venen a 1€. (al començament intenten per 2€, oju).

Els qui venen llaunes no parlen cap idioma indoeuropeu, però el camarer del xiringuito on vaig comprar un gelat per la meva filla, tampoc.

AH, i això si, esta PLE de ties desitjant repartir els seus encants, una autèntica passada.

1 comentari:

ddriver ha dit...

i les ties aquestes van en taxi a veure les fonts amb una exitacio previa...