dimarts, 10 de novembre del 2009

alakrana

HOla,

vaja embolic amb el tema del atunero aquest. Jo ja no veig clar que set o vuit negres drogats segrestin un barco amb 30 bascos. A sobre apareixen en escena la Chacón, el Garzón , el Moratinos i el Zapatero. Al final esta clar que els negres aconseguiran rescatar els companys i una bona pasta.

Però fixeu-vos bé que als somalis no s`els acudirà segrestar un barco xino o israelita, no.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No cal ser del Shin Bet per alliberar als 2 pirates detinguts, amb una prèvia inoculació d'un virus mortal que es manifesti als 10 dies i els mati en poques hores. Abans dels efectes mortals, s'haurà pagat en metàl·lic amb bitllets que es puguin traçar. I als 15 minuts d'alliberar els hostatges, les forces especials maten un a un a cada segrestadors. Tant difícil és això? Per a què es té un exèrcit aleshores? Perque tenim la potestat d'imprimir diners? Per a què tenim laboratoris químics i mèdics? Joder, fem-los servir!

Salvador ha dit...

És que molt probablement la cosa s'assemblaria més a Mortadelo i Filemon que al Shin Bet. Molt abans dels deu dies tots els diaris ho haurien publicat.

Albert ha dit...

Els francesos ja ho van fer amb el veler aquell immens: paguen el rescat i quan els pirates desembarquen, franctiradors des d'helicòpters reventen els motors dels dos 4x4 que anaven a fer servir per la fugida, els pirates surten per cames, els francesos baixen a terra, recuperen els diners i tothom a casa.