dissabte, 1 de maig del 2010

atracament

Hola,

un cop superat (es un dir) el trauma de ser eliminats per l infame Inter, torno a reflexionar sobre coses del nostre entorn.

Ahir era un divendres abans de festiu i darrer dia de mes. Això te la implicació que el Mercadona al que vaig era a rebentar de gent. En dies en que el personal queda superat, queda evident el que la gent compra més. Moltes estanteries eren molt buides, o del tot, al dinal del dia. Destaco les d`aigua , llet i kleenex. Aquesta darrera em va sobtar molt. I la peixeteria, molt bona la del mercadona, va quedar totalment esgotada. I es que a començaments de mes la gent es permet més luces tipus gambes o Orades.
També les seccions de begudes cares (whiskies, ginebra, ect) tenien un aspecte de pre guerra.

I com tota caixera sap, quan la gent cobra arriben molts més bitllets i sobretot de cinquanta. Les monedes i les tarjetes de crèdit sense saldo arriben a final de mes. Per tant vaig pensar que ahir era el moment ideal per a un atracament. Sempre els fan en dies aixi i al tancament, per tant era bona idea no ser al super al voltant de les nou.

I mira per on, resulta que al mercadona de Consell de Cent dos atracadors van retenir dues empleades mentre exigien arramblar amb la recaptació del dia.

Menys mal que les pistoles eren simulades i un allau de mossos vestits de hombres de Harrelson els van desarmar sense que ningu prengués mal.

Eren espanyols. Creieu me, aquest pais continua anant en orris.