diumenge, 15 de maig del 2011

pensaments d un cap de setmana

Hola,

Twittwer i Facebook han portat la dictadura dels mini blogs. Abans feiem llargs i pesats articles per posar-los al blog i cercar així el nostre espai a la blogosfera i la historia de la humanitat. Es tracta d`una gran millora, si us fixeu son molts pocs els posts de blogs que acabes llegint més enllà de la meitat. Serveixi aquesta introducció per presentar deu petits pensaments que m `han passat pel cap aquest cap de setmana de maig.

1) molt maca la Rua del Barça. Vaig trobar a faltar noies i senyores que ensenyessin els pits als jugadors al pas de l autocar. És una practica sempre simpàtica que recordo per primer cop quan tornaven triomfants els vaixells de la Royal Navy de les Malvines.

2) Mirant l antic joc del comecocos, ¿us heu fixat que els monstres dolents van en burka?

3) ahir dissabte vaig mirar casi complet el festival d`eurovisión. Encara m`admira veure participants de països com Itàlia (si aixequés el cap Renatto Carossone) o Rússia (si aixequés el cap Sozhenitzin¡¡) cantant en anglès. Molt bé els comentaris d`Iñigo i gran Rafaela Carrà des de Roma.

4) Lorca serà la ciutat amb més creació d`ocupació a tot l estat espanyol. Molts deuen estar desitjant un terratrèmol al seu poble.

5) El tema dels taxistes que no saben anar de plaça espanya a Diagonal es veia venir. Els meus avesats seguidors recordaran que farà un parell d`anys vaig oferir de participar en un negoci que donava fàcilment entre un 15-20% de rendiment anual, cobrant beneficis cada mes. Doncs es tractava de comprar llicències de taxis i posar-les en explotació a través d`una empres que cuidava totes les despeses i tràmits. Una de les claus del negoci, obviament, és pagar el mínim possible al taxista. Que no te llicència de taxi, però pot estar un temps (bastant) treballant en proves. Hi ha una important màfia a l autoritat pertinent i no espereu que canvi gran cosa a curt plaç.

6) Com era de preveure també, a Lorca han arribat un bon nombre d`immigrants de les rodalies a instal-lar.se als campaments d`afectats. Imagineu doncs com està la situació social a tot espanya.

7) quina llàstima veure la manifestació de Piqueteros d `ahir dissabte per Barcelona.
Afortunadament van ser quatre arreplegats. Ells ho xifren en ens delirant 250.000 i la guàrdia urbana en uns molt generosos 30.000. No crec que passessin dels 10.000.
Si no sabeu que son els piqueteros , pregunteu a algun conegut argentí.

8) La Pilar RAhola fa un article carregat de raó en defensa del gendre els Tous. Algun osset daurat li deu haver caigut. I em sembla molt bé.

9) Avui diumenge veig que han detingut el director del FMI, Strauss-Khan, per intent de violació. Abans que els progressistes acusin els capitalistes de violadors, els recordo que l element aquest és un destacat socialista.

10) dimecres passat baixava per un lateral de Passeig Lluís Companys i una colla de desgraciats el CAP que hi ha a la cantonada amb Rec Comtal havien tallat el trànsit.
COm que eren molt pots i no arrivaben a tallar lavorera i jo anava en moto, em vaig saltar el bloqueig. Un gordo amb barba, amb una bata descordadada i bruta va tenir els collons d`increpar-me. Vaig parar a uns vint metres, em vaig apujar el casc i els vaig començar a dir.los de tot, al estic capità Haddock. Algun d ells va fer veure que es volia acostar, però cap va gosar a deixar el grup. Així que vaig tornar a pujar a la moto per anar a dinar al Born, en una taula al costat del Jan Laporta, que venía del parlament. Això darrer no és un pensament, però és verídic i tenia ganes d explicar-ho.

1 comentari:

Salvador ha dit...

Exhibició de pitreres a l'època de la Thatcher? No la recordo aquesta.