dissabte, 16 de febrer del 2008

espectacle

Tot el que us explico és absolutament cert i exacte;



Diumenge 10. 9 del matí. Surto a comprar el diari. De sobte veig pel mig del carrer un dominicà (a jutjar per l`accent) corrent i insultant a uns moros que el persegueixen amb unes barres de ferro. Com que el caribeny és motl més rapid, te temps de parar cada certs metres per girar-se i fer gestos obscens als perseguidors.
Uns metres mes amunt un grup de negres discuteixen amenaçadorament amb un el que sembla la resta del grup de moros.

Dimecres 13. Un amic meu li explica un taxista que el dia abans, per les rambles va rebre una demanda d`ajuda d`un colega que acavaben d`atracar. De seguida es van ajuntar cinc taxistes que van trincar el tio mentre fugia. Va apareixer una patrulla de mossos que els va dir que no podien fer res i que ja coneixien el mangui. Però que ells seguien amb la ronda i que si li volien fotre unes quantes osties, doncs que endavant.

Dijous 14, 16h. La secretaria d`on treballo arriba esperitada a la oficina. Uns sudaques liu acaben de robar el bolso al fornet del rusendu. Una gent que estava ala vora l`han advertit però ja fugien cames ajudeu-me.

Dissabte 16.11h. Al caprabo la meva filla veu com una mora es fot tot de coses al una bossa que porta amagada a la especie de burka que porta. Advertim a l`encarregada que la trinca. Un minut després veig uns rumans que van sospitosament rapid cap a la porta. Dues empleades els paren i els obligen a obrir la jaqueta. Porten una especie d`armilla disenyada per xoriçar. Els treuen com a mínim 15 pots de laca d`aquella més cara, que val 10€ cada unitat. (els havien agafat tots)
16,30h. Surto a buscar una peli al video club. Començo a veure polis en moto i patrulles dels mossos rondant pels carrers, és obvi que busquen algú. Al cap de dues cantonades veig un grup de gent. AL mig hi ha estirada al terra una sra d`uns 70 anys. M`expliquen uns nois que uns moros li han estrebat el bolso i la han deixat tirada al terra. Veig com una mosso porta tres latin kings fins al lloc dels fets i pregunta a uns testimonis si son ells. Els que han vist l atracament diuen que no son ells i els deixen marxar.

Avui veig a TV3 el Saura que tot cofoi explica que han posat dotzenes de cameres a diverses comisaries per controlar els excessos dels agents.




No se com ho veieu però tenim un problema. I gran.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que vols dir ? que els mossos han de poder fer el que vulguin a la comissaria si es tracta d'un immigrant?

Vols dir que immigrant = a delinqüent ?