dimarts, 12 de febrer del 2008

maltractadors

Hola,

alguns m`han acusat a vegades de ser un pel masclista. De fet se m`acusa de practicament tot l`acusable. En general tant me fot, tinc poc respecte per l`opinió aliena. (mai he entés perque diuen que s`ha de respectar les opinions estupides).

Però que tingui certs estirabots no vol dir que no conegui la realitat. Una de les realitats amagades que va deixant rastre és la dels homes maltractadors amb violència verbal i física. Vull parlar de tres exemples concrets;

1) al fornet del rusendu on esrmozo hi ha una ecautoriana guapa que porta un ull a la virulé. M`ha dit la jefa que segons ella va relliscar i va caure. (negar-ho als altres i a un mateix/a és molt habitual).

2) una noia que vaig coneixer per internet es va salvar de morir a osties a mans del seu marit. Discutien al cotxe i ell va parar, la va treure tibant-li els cabells i gràcies a uns camioners que van parara ella encara és viva. (conec la versió del mosso que li va pendre declaració).

3) una amiga meva era insultada i menyspreada regularment pel seu novio. El darrer trencament semblava definitiu però com era de temer, han tornat. Ella diu que "ha canviat, és una altre persona". Totes les dones maltractades han dit aixo en molts moments. La realitat és sempre un altre.

Una de les caracteritiques dels maltractadors és que volen viure en llocs apartats, en que no es pugui tenir relació ni contacte visual amb els veins. Ara la meva amiga ha anat a viur amb ell a una urbanització apartada.

Ella te un pis a la ciutat i ell l`ha convençut perque el posi en lloguer.

L`argument d`una peli de terror? doncs si.


que faig? parlo amb ella?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Penso el mateix
Com no li diguis, ho tindràs a la teva consciencia