dimarts, 18 de març del 2008

fred

des de petit m`he fixat en que la Setmana Santa és una gran trampa. La gent agafa dies de vacances i s`en va a algun lloc a la montanya o la costa. I sempre passa el mateix, fot un fred igual que en ple hivern i bufa un vent espantós. Recordo de petit uns dies a la costa brava que feiz tant vent que s`et omplia tota la boca de sorra de la platja.

Els inteligents en son conscients i abans es quedaven a Barcelona, parò ara la ciutat ha quedat reduida a un parc temàtic de la diagonal en avall.

Hi ha la solució cutre d`agafar vacances la setmana abans. Dic cutre perque es nota molt que es fa perque tot és més barato.

Sugerencies? A la ciutat queden moltes amigues soles aquests dies. Les llatines que solen lligar amb casats estan més disponibles que mai. I amb mitja dotzena d`ostres i una ampolla de ribeiro toquen el cel.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Servidor, I hope you enjoy. The address is http://servidor-brasil.blogspot.com. A hug.