dissabte, 22 de març del 2008

obesitat

us vaig comentar fa temps que a la Argentina practicament no hi han gordos. Fent un ranking de la obesitat hem de posar primer els EEUU, després Europa i la resta del mon que jo conec , ARgentina, a la posiciño final.

Ahir vaig caure que podria correspondre exactament al tipus de proteines que menjen les respectives poblacions.

1) Els argentins menjen moltissima carn, però sempre de vaca que ha pasturat tota la vida pels camps naturals.

2) europa menjem molta més carn de granja, però amb limitacions fortes per les substancies que provoquen engreix. ( el clembuterol per exemple, que a europa esta prohibit pels exedents de carn no per res mes(

3) Als usa el clembuterol és d`us lliure. Aixo explica que tanta població tingui problemes tan greus de pes.



Conclusió? Menjar molta carn, però amb poques salses i sobretot que sigui bona.

Obrim una carniceria Argentina a Barcelona?

2 comentaris:

Toy folloso ha dit...

Per aquí, Vedella de Girona, vedella ben criada, però que no gosin compara-la a la del nord de l´estat.
Tampoc s´hi pot posar al costat la carn que serveixen als rostidors "gauchos" de la costa.

Joan Safont ha dit...

1. Se'm fa la boca aigua de tanta vedella.
2. Estic profundament emocionat amb el link al meu blog. Tot i la meva poca fe.
3. Desmenteixo, des d'aquest mateix moment, que presenti la meva candidatura a la Presidència o Secretaria General d'ERC.

Fins aviat!