diumenge, 9 de març del 2008

resultats

finalment no em puc aguantar i comento els resultats de les eleccions;

1-a catalunya ha triomfat el tema de la por al PP. Som tant cagats i acollonits que molts catalans deixen de votar nacionalista per votar pel PSOE. És absolutament ridicul que la Chacón tregui 25 diputats.

2-els d´ERC farien bé de començar a pensar. Amb el CArod no van enlloc, segons ell només han perdut vots per la por al PP, no pas per enganyar l`electorat i fer president el Montilla. Podriem pensar que és molt tonto, però més aviat passa que és molt fill de puta.

3.CiU manté la flama de la dignitat nacional.

El que passi a Espanya en general me la porta fluixa, així com el resultat dels ecosocialistes i la mare que els va parir. Sembla ser, aixo si, que l`Herrera podrà menjar calent quatre anys més.

Les úniques eleccions que importen son les de laGeneralitat el 2010. Aleshores tornarem a sentir com ERC parla de progresisme i pluralitat de les esquerres.

EL més entretingut ara serà veure els lios dintre el PP.

5 comentaris:

Rita ha dit...

No és ridícul que la Chacón tregui 25 diputats. La gent que no se sent nacionalista, però tampoc de dretes, i cada cop n'hi ha més a Catalunya, ha votat PSC-PSOE. D'altra banda, molts nacionalistes, lamentablement, no han anat a votar. Pel que fa a ERC, absolutament d’acord amb tu, tot i que penso que no és només en Carod que hauria de plegar, en Puigcercós i tota la cúpula també. Potser en Carretero, si es manté com fins ara, ho podria salvar. Pel que fa a CiU, certament se n’han sortit prou bé. A veure ara què i com pacten.

chamb ha dit...

Rita,

el que vull dir és que algú amb les capacitats i preparació de la Chacón tregui aquests resulats és fascinant.

Rita ha dit...

Ah... en això d'acord. Però, no és pas el primer cas tampoc. Això és conseqüència de les llistes tancades. Es vota als partits i no les persones.

Dessmond ha dit...

Vols dir que el problema és en Carod?. Jo crec que el que actua en clau esquerranosa, sobre tot, és l'inefable Puigcercós.

ddriver ha dit...

en fi,amb ho be que estavem amb el pp al poder,al menys ERC pujavem com l espuma,sense enemic no hi equip