dissabte, 7 de març del 2009

viure amb el radar a l esquena

Hola,

acabo de llegir que els mossos han tancat el Saratoga i el Riviera. Dos grans puticlubs on noies se tot el mon es guanyaven la vida donant satisfacció a necesitats de catalans masculins. Ben bé és allò de poca feina, perque ja em direu a qui molestaven aquests dos establiments. Que no em vinguin amb excuses de tracte de blanques. Tothom sap que les prostitutes maldaven per aconseguir treballar alla, on les condicions econòmiques i sanitaries son optimes per l`exercici del leciocini,

I que consti que la culpa no és dels mossos, sino que els ve d`una imposició política de l inefable conselleria d`Interior. Es creuen que la ciutadania ho veurà amb bons ulls, mentre que en realitat la prostitució és ja acceptada entre la població com un element de diversió i esbarjo popular. Jo conec noies que han acompanyat a grups d`amics al Riviera o també al recordat Bailén22.

Com que el tripartit fa aigues, de fet n`ha fet sempre, i les eleccions s`acosten, ara comencen a sortir actuacions "espectaculars". El tema del cine n`és un, el del saló del automobil n`es un altre. I els ecocapullos creuen que queden la mar de bé tocant els nassos a les putes.

Fara dos anys vaig comentar que a RAmbla Catalunya-Aragó fa anys que hi ha la mateixa noieta fent de puta. Fa com a mínim cinc anys que hi és. Ella si que té un macarra que la controla i la te atemorida. I perque a aquestes mafies de la prostitció al carrer no els fan res? ells sabran.

I ja sabeu, els que us agradaba el Riviera o el Saratoga, doncs a buscar nousllocs , que de putes no en falten ara que la crisi ho esta engegant tot a parir panteres.

Aneu votant tripartit, aneu....que ni follar en pau us deixaran.

6 comentaris:

ddriver ha dit...

aquesta d¡arago l'he portat mil cops amb el taxi,no se la veu patir molt per el macarra.
De casa seva surt vestida molt decent,es treu els pantalons al taxi..es posa la mini i apa ja em arribat

chamb ha dit...

la citava a ella com exemple. Aquesta no se però si que moltes viuen enganxades a xarxes que les maltracten.

Que tal tema entrades? alguna idea?

Jordi ha dit...

La prostitució hauria de ser legalitzada ja! De fet, és un negoci que mou molts diners i d'això en sortiríem beneficiats tots: arques de l'estat, els clients i les propies noies.

Jordi ha dit...

La prostitució hauria de ser legalitzada ja! De fet, és un negoci que mou molts diners i d'això en sortiríem beneficiats tots: arques de l'estat, els clients i les propies noies.

Jordi ha dit...

Ah!! Pel tema entrades, jo ja he donat veus a tres llocs, però... Tinc dos coneguts que es posaran en llista d'espera pel sorteig i un company que és d'una penya del Barça. A veure si hi ha sort. Si sobrés alguna entrada, t'ho faig saber.

ddriver ha dit...

les entrades anirem a sorteig mentres es treballen alguns contactes,ja parlarem et vaig dir.
La prostitucio hauria de ser lliure i subvencionada sense limits