dilluns, 28 de maig del 2007

Candidats

m`he passat casi tota la nit mirant els resultats de les municipals.

La Chamb conclusió és la següent;

-EL PSOE guanyaria al cinturó quillo ni que presentés sofàs. Entre el clientelisme, la paranoia ecopregre i la ingorància de molts votants,no hi ha res a fer contra la gran maquinaria sinistra de poder.

-ERC que s`ho comenci a fer mirar. En qualsevol partit normal el seus dirigents haguessin tingut la dignitat de dimitir amb els resultats d`ahir.

-Excloent el cinturó roig, la gent no és tonta. Alla on CiU ha presentat candidats lamentables (Tarragona, Igualada, Lleida)els resultats han estat lamentables.

Ara bé, ón s`han presentat candidatures ben treballades amb candidats seriosos, els resultats han acompanyat, ni que fos partint de situacions dificils.(Tortosa, Manresa, Martorell i molts d`altres)

Per mi segueix sent un misteri com algú com Ana Pagans pot guanyar les eleccions a Girona. (que Maite Arqué les guanyi a Badalona ja és més normal).

I sabeu que veurem aquestes setmanes? doncs que ERC tornarà a fer funcionar el tripartit a TOT ARREU on pugui. No ho dubteu, son així de fills de puta.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Majoria absoluta a Vilassar de Mar, Xamb. Estic que no m'ho crec.

(Així que el trobi, li faig un petó amb llengua que es quedarà tieso)

Anònim ha dit...

La meva pregunta és: Perquè CiU no fa mitings en castellà per a que la gent del cinturó roig els puguem entendre? Perquè per molt que facin parlar al Justo Molinero en català, no els votaran, ans al contrari.

El seu discurs cada cop apela a un % més reduït de votants.

No són gent d'empresa, doncs que apliquin lògica empresarial a la política!

Jobove - Reus ha dit...

ja se sap tots guanyen, quin cinisme, la gent ja comença a cansar-se (molta abstenció) els hi hauria de caure la cara de vergonya i no presentar-se mes

peró ja se sap si no ets inteligent fes de polític

salut !!!

Dessmond ha dit...

Hoakeen,
Són gent d'empresa, socialment responsable.

Chamb, estic d'acord amb el teu anàlisi.

Només afegiria una cosa: quan trigarem a veure una crisi de govern a la Generalitat?

ERC segurament ha de començar a marcar un perfil propi, més enllà del mongolisme exhibit fins ara. Això només es fa retornant al partit qualsevol dels quadres que ara mateix escalfen les butacotes de Palau. Això els obliga al silenci per sistema i al consegüent suïcidi polític.