diumenge, 20 de maig del 2007

Els mossos es justifiquen




He tingut la mala pensada de mirar el telenoticies. M`he posat de mala ostia des del primer titular fins que he hagut de canviar.

Només començar ja parlaven de que els mossos "es justificaven", per l`actuació contra la manifestació "no autoritzada" dels putos okupes.

A veure;

1) les manifestacions no s`autoritzen. Si es convoquen d`han de comunicar, i si no hi ha pronunciament en contra ja s`enten que és correcte. Aquets dropos pasen de tot, per aixó no son autoritzades no "no autoritzades"

2) els mossos no han de justificar la seva feina. Massa paciència i permisivitat han demostrat amb els gilipolles dels okupes.

3) aquest punxó que fan servir és una mariconadeta que precisament esta pensada per fer el minim mal possible en situacions de violència. (o potser és més suau la porra o les pilotes de goma?).

4) si mires els comentaris a les edicions digitals dels diaris , n`hi han més en contra dels mossos que a favor. Aquest païs esta ple d`idiotes, no hi ha cap altre explicació.

5) El Saura semblava compungit i defensava els mossos com qui li sap greu de fer-ho.
Definitivament no el suporto. Si m`el torno o trovar al Dry Martini li li foto el gin tònic a la camisa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

amor meu, sis plau, calmat!

Anònim ha dit...

Avui ho he vist al TN. Per una part no entenc tanta justificació, però per altra és cert que feien servir una arma no reglamentària. Ja veurem com acaba la cosa, sembla que anirà als tribunals.

Mikel ha dit...

Tot plegat ja cansa , i aquest amor de la societat cap els okupes tambe.

Toy folloso ha dit...

Llavors, un dia trucaràs als mossos, posem que perque t´estàn robant, i vindràn al cap de tres hores per "no tenir problemes".