dimarts, 8 de maig del 2007

Tonseria

audiència;

tinc una recomanació de primera fila, sobretot per als homes.

Lloc; Es tracta d`una Tonseria, Gran Via casi cantonada Aribau (a vint metres de la cantonada) . Costat mar. Tonseria és com una barberia però només tallen el cabell, sense rentar-lo ni res.

Els treballadors van a mitges amb el propietari. Veus que apunten cada servei, que cobra l`amo. Et tallen els cabells en aproximadament tres minuts. La clientela són el lumpenproletaris de Barcelona.

El millor de l`establiment és el propietari. És el candidat de Plataforma per Catalunya a la alcaldia de Barcelona. El programa electoral l`ha escrit ell mateix a má i el te enganxat a la porta, amb foto inclosa. També té fotocopiades unes pàgines de llibres d`història sobre la reconquesta, en concret una batalla on es van escabetxinar 100.000 moros.
Abans tenia com a lectura pels clients varios exemplars de "El Alcazar". Recordo una conversa en que reconeixia que Hitler havia estat molt dolent pero que havia eliminat l`atur a tot Alemania.

Realment és fer un viatge de cincuanta anys en el temps.

Al costat hi ha un starbuks.

1 comentari:

El veí de dalt ha dit...

La tonsura és aquella mata de cabell circular tipus "donut" que duien els capellans a l'edat mitjana. Et fan un tall de cabell així? Juàs!