diumenge, 27 de gener del 2008

Buenos Aires.Gener 2008.

Hola ,

doncs heu me aqui. Al NH-Lancaster que esta a la cantonada Cordoba-Reconquista.

Estic aprop de la principal zona comercial i dels despatxos d´advocats en els que m´hauré de passar moltes hores. Em tocara (ho sento, no puc posar accents oberts)
fer un paper una mica de la trista figura. He vingut a signar com a president d´una empresa, pero necessito el vist i plau (ara s en diu ok) dels socis de Barcelona per a cada document, o sigui que constantment hauré de trucar per donar explicacions i demanar permís. Ara entenc com es deuen sentir els del PSC.

En tot cas per mi l´important és que s´acabi signant tot. Será un pas de gegant en la meva vida professional, que porta uns anys un xic estancada.

Ahir vaig fer visites d´incognit a les tres promocions que estem venent. En tots els casos tot era impecable i no vaig trobar res que no concordés amb els informes que em passaven els argentins.

A la tarda vair intentar de disfrassar-me de local i anar a passejar pels carrers comercials. No ho vaig aconseguir i a cada deu metres m´assaltaven tot tipus de captadors per botigues , restaurants i prostibuls.

He descobert que al costat del meu hotel hi han varies cafeteries de putes d´aquelles que us vaig comentar. Ahir no vaig entrar a cap. I si, vaig trucar a la Kenia peró no va respondre. Tampoc se que li hagués dit.

Avui em conviden a un asado a la finca d´un amic, a només cent kilometres de Buenos Aires, que és com dir a Sant Joan Despí en les proporcions d´aquest païs.

Segueixo el ritme de l´horari europeu, o sigui que em llevo a les sis del matí d´aqui i aixi tindré cada dia temps per pensar en tot abans de les reunions. Ja els he dit a tots que res de sopars.

Ara vaig a fer un tomb per Plaza Sanmartín, aquesta nit ha plogut i els carrers encara son molls i la temperatura molt agradable.

4 comentaris:

Dessmond ha dit...

Curiós que hagis hagut d'anar tan lluny per trobar un bri de solidaritat amb el PSC!. Els camíns dels senyor Chamb són indestriables.

Anònim ha dit...

Mira per on ara resulta que et fan falta els accents!!

Toy folloso ha dit...

Els del PSC. deuen estar contents amb els cops de roc que els ventes.
"No digás más boludeces".

chamb ha dit...

toy,

que es fotin els del PSC.