dimecres, 30 de gener del 2008

Exedra. (cordoba-carlos pellegrini)

Hola.

son les deu de la nit i em sento sol al hotel Lancaster.

Demá s´hauria de signar el gran contracte. Estem exactament on jo preveia, diversos temes per acordar, insinuacions malicioses , enfrontamets interns del grup, enfrontaments externs, amenaces velades i amenaces concretes. (de negocis eh¡¡)

Al final ho signarem tot i tornaré triomfan amb els contractes sota el brac. O no.

Diumenge em van convidar a un asado a la finca d´un amic. El masover que ens va fer la carn és un descendent de vascos que vesteix amb pantalons i faixa de gaucho i boina de pastor basc. Pel sud de Buenos Aires esta ple de families d´origen euskera.
La zona en questió és una mica salvatge. Hi han molts cotxes que van sense matricula i practicament cap té asseguranca. Hi han molts siscents , 2CV, renaults 12 i 4 i molts cotxes i furgonetes americanes molt antics. Arribant al peatge de l´autopista hi han retols que diuen "VERIFIQUE EL ESTADO DE SUS FRENOS".

És encara normal veure gent amb carro o directament a cavall. En un camí secundari per el que ens va desviar la policia per causa d´un accident em van ensenyat un hotel mueblé (telos en diuen aqui) que debia ser construit el 1920.

Poca cosa més us explico perque em llevo cada dia a les sis per ocupar.me dels temes de Barcelona i per tant a les deu de la nit ja estic clapant. Abans d´anar a dormir faig un tomb pel carrer Cordoba fins arribar a l´excedra i comprobar que no hi ha la Kenia. Aixó si, hi han unes noies tan atractives que crec que demá aniré a parlar amb alguna i me´l emportaré a sopar a San Telmo.

Al excedra hi ha sempre un senyor vellet en una punta. Sovint esta dormint.
Avui me he creuat pel carrer i ha saludat un senyor gordo que caminava aprop meu . Després ha comentat a la seva dona; "mirá, 87 años y no falla nunca".

Que faré jo amb 87 tacos? en falten 46. Definitivament demá convido a la mulata de groc que avui prenia un café amb llet i m´ha somrigut.

4 comentaris:

ddriver ha dit...

tu no tens remei als 87 buscaras mulates de groc encara!!Força mulata!!no paguis molt!

Dessmond ha dit...

Deixa les mulates o fer-les servir per decantar negocis. És el més productiu per a que als 87 anys segueixis tenint mulates que t'adoraran.

Mikel ha dit...

tu treu el tema Messi i convida als teus clients al Camp Nou i ja veuras que rapid que et firmen els contractes ;-)

chamb ha dit...

dess,


ja ho he pensat això de fer.ne ús d`aquesta manera ja.

De totes maneres permet-me també gaudir.ne ara que estic en bones condicions.

Mikel,

efectivament el tema Messi mola bastant per allà. Ja tinc un convidat el tres de març per la champions.