divendres, 25 de gener del 2008

putes filles de puta

Hola,


vaig veure l`altre dia que unes proavortistes havien fet ús del seu dret a manifestar-se, a la Plaça Sant Jaume.

Deixaré de banda el fet que eren casi totes tan repugnants i asqueroses que considero impossible que ningú se les folli, i per tant mai quedaràn prenyades. No és per aqui per on vull anar.

Volia només comentar el seu lema preferit "AVORTAMENT LLIURE I GRATUIT";

A veure ties, anem per parts;

1) Avortament. EN parleu com si fos quelcom tan normal com pendre un cafè en llet. COm si fos un dret com el de conduir o una decisió com pintar-se les ungles. Quan realment és un dels racons més sordids de la nostre societat, l`autentica claveguera moral.

2) LLiure. Particularment penso que un embrió de pocs dies no és un esser humà, i que per tant no és un homicidi el fet avortar en els primers mesos. Però , per exemple, un fetus de set mesos si que ho és i per tant avortar en aquest estat és un crim i per tant de liiure res de res, monades. Si voleu llibertat la teniu per anar a cuba a lligar amb negrets, o per tirar-vos per la finestra, o per demanar la targeta del Corte Inglés. Però no sou ningú, cabrones, per reclamar llibertat per avortar quan os pasi pel cony. Un altre cop penseu millor abans de follar amb el primer que us rigui les gràcies o us aguanti les neures.

3) Gratuit. Si mira, a sobre. Que us ho paguin tot, no? Com que no heu trobat cap idiota que us pagui els capritxets, demaneu que us pagui la seguretat social l`avortament. Em podeu explicar amb quin motiu? Podriem fer també gratuit un servei de mamades als hospitals públics, que la generalitat regali una ampolla de JB a cada habitant per mes, o que totes les dones tinguin una setmana d`esqui a candanchu.

Mireu manifestants que cridaveu, "avortament lliure i gratuit", sou unes putes i unes filles de puta. Estupides , cruels i cabrones. Aneu a pendre pel sac.

4 comentaris:

Joan Safont ha dit...

Nosé perquè, però això em recorda a aquelles paies que quan es va aprovar l'ordenança cívica duien samarretes que dèien "Jo també sóc puta"....

Anònim ha dit...

Tu saps prou bé que els rics sempre hem avortat. No hem tingut cap problema i quan se'ns ha presentat el tema l'hem resolt. Jo només mi he trobat una vegada, fa molts anys i ho vaig resoldre a un hospital Francès. El problema és que els pobres havien d'avortar en unes condicions inadmissibles. No sé si ha de ser gratuït per donar facilitats em sembla just. Aquestes males putes que tu dius poden facilitar les coses a gent jove i amb pocs mitjans que poden veure la seva vida destrossada per les dificultats i prejudicis que encara hi ha per avortar.

Anònim ha dit...

gràcies a dones que fa molts anys van sortir al carrer per demanar l'avortament lliure quan ens ha convingut ho hem pogut fer en condicions i legalment. Aleshores també hi va haver gent com tu que va dir que eren unes males putes i que era incomprensible que algú se les pogués follar. Si fos per la dreta que sembles defensar no tindríem ni divorci i encara estaries casat amb la teva ex (si és el cas). Sou uns hipòcrites que critiqueu als que demanen aquestes llibertats però després sou els primers de fer-les servir.

chamb ha dit...

Anonima;

avortar no és cap llibertat de ningú , ni cap dret. Trobo logic que es pugui avortar a les póques setmanes. No se que en penses tu d´un avortament de set o vuit mesos. M´agradaria que m´ho diguessis.

No se que t´empatolles de dreta que dius que semblo defensar. Em dona la sensació que portes la típica motxilla de prejudicis del progresisme papanates.

Defenso que qui reclama avortament lliure i gratuit és una molt mala persona. I una manera de dir mala persona és anomenar.les putes i filles de puta.

I per cert, no m´he divorciat mai perque soc solter. Si estas bona, ets simpática i et caic bé , podem quedar un dia.