dissabte, 10 de maig del 2008

ja no cal¡¡¡¡

ei catalans¡¡¡ gran notícia¡¡

avui estem d`enhorabona.

Ha plogut tant aquests dies de maig que els pantanus es posaran a nivells normals, sino superiors o fins i tot hauràn d`obrir comportes¡¡¡

i tenint en compte que en pocs mesos s`acabarà la dessaladora del Prat, doncs ja no cal el trasvassament de l`Ebre a Barcelona¡¡¡¡¡

Com deia el "president" Montilla, la solució del Ebre era una emergència cojuntural. Pasada l`emergencia, no cal la solució, no?


Friso per veure que hi diuen els del tripartit. Amb candeletes.

5 comentaris:

Salvador ha dit...

De moment no faltarà aigua però potser més tard faltarà electricitat per alimentar tantes dessaladores, tenim la diversió assegurada.
Gràcies pel teu comentari al meu blog.

ddriver ha dit...

han estat tantes coses que no feien falta en 23 anys que ara no vindra d´una,tothom te dret a enriquirse ilegalment,no nomes uns.
I mai se sap,les sequies aniran a mes.
Quan es el 3% del trasvasament aquet?
Quan es el 3%del trasvasament que volien els botiflers Roina-bcn?
aiaiai

chamb ha dit...

va collons ddriver, que el tema del Roina aniria de puta mare, cony¡¡

el del ebre es que al final el que volen es enviar aigua a Valencia i Murcia, ostia. I els de ERC son tan capullos i tant venuts que uns fan veure que no ho saben i els altres no ho saben de debó.

ddriver ha dit...

no fotis!!!Com ho faran doncs?colocaran Valencia mes amunt?o fotara un trompo el trasvasament?Pero no veieu que tot es el mateix?Tant a uns com als altres s´els en refot Catlunya,el greu problema es o cobrar tu o cobrar jo,tot el demes mentida.Uns ho van demostrar durnat anys i anys i els altres ara.A mi en Monty em cau fatal,com una patada..pero em posa molt veure lapataleta convergent

Dessmond ha dit...

Jo el que no m'explico de debò es com avui els envassaments no són a vessar. Després d'aquests anys de pluja fina ininterrompuda la cosa hauria de pintar molt diferent.