diumenge, 29 de juny del 2008

missatges

Hola,


si hi ha una cosa més tonta que et pillin un missatge al movil. és que et pillin un missatge però no sapigues quin. Perque es clar, que és aleshores el que has de negar?
de fet els acabo de repassar tots i no n`hi ha cap de flagrantment ilegal. Enrere han quedat els anys del "bona nit carinyo", "que chachondo me pones", "follamos esta semana?" o "al final te la vas fotre?".

Aixi estic , aguntant els petards de celebració d`espanya i intentant endevinar que realment és el que m`ha pillat la G.

Aquest matí li he insistit que no penso tenir més fills i ella ha començat a fer les maletes. Ara feia un parell d`anys que no em feien el numeret de les maletes, tot un classic.

I a sobre una semaneta de feina que pot fer història.

Cada cop m`agafen mes ganes de fer el torn de dia del Taxi Driver. I m`agradaria més el de nit però no tinc bona vista en la foscor.

4 comentaris:

Dessmond ha dit...

Vols dir que realment l'únic que passa és que ella vol tenir fills?. A mi m'estranyava que aquest tema no t'hagués petat abans.
Hi havia una possibilitat encara més obscura: que ella s'en sortís, sense tu haver canviat d'opinió.

Dessmond ha dit...

Volía comença la frase així: No vols dir...?

ddriver ha dit...

Quina sort,a mi en aquestes situacions sempre em toca a mi fer les maletes.
Revisa els sms enviats..igual aqui hi ha la clau.
No et veig de taxista a tu,ho pasaries molt malament i mes amb el cotxe que porto jo.les cames els hi queden aixecades a elles.I ara a aquesta epoca moltes porten minifaldilla i les calors que l´hi vene al xofer son insupùrtables,totes s´extranyen de quan estic girat donant el canvi,trigui tant en treure les monedes..els hi dic que em fa mal el dit i vaig treient,de veritat que es pateix moooooolt

Joan Safont ha dit...

Coi, veig que m'has enllaçat juntament amb la pregunta del milió de dolars com a títol...