dijous, 12 de febrer del 2009

Coca

Hola , avui jugaré a fer especulacions irresponsables. Però com que no pinto res, tampoc feré res de greu.

La cocaina és una xacra social gravíssima. Alguns adictes van trempejant i mantenen la vida dins uns parametres acceptables. Alguns altres comencen a fer tonteries. Jo se de un que tenia una puta de capçalera. Normalment es veien a fora la casa de putes perque aixi ella no tenia que donar el 50% a la madamme. Però de fet molt cops es veien al prostibul perque aixi ell podia pagar amb VISA. La resta de sou se la gastaba en coca. Val a dir que el tio es un xollo per les putes perque resulta que els cocainomans no es corren casi mai. I com que ella va per hores, doncs li fot mogollon d`hores cada cop.

I el tema aquest del tio de Santaló te molta pinta d`anar per aquest camí. Un tio que triomfa a base de sobreproduir esnifat tot el dia. I a base de "cocainedecisions" gasta molt més del que es pot permetre. (cotxes, putes, restaurants....).

Ja veureu com aquest assassinat i la cocaina no son temes independents.

4 comentaris:

Toy folloso ha dit...

No diré que no m´hagués passat per el cap una cosa així.
Un escarment per la resta.....

ddriver ha dit...

no se no sse,potser si,pero el que es segur que la zona entre Santalo i Aribau es la zona amb mes cotxes secretes per metre quadrat.
No et pots fotre ni el dit al nas sense que et clkavin una mirada desde un Cordoba natricula DRG o un almera DRD o Fabia FBT ....

Jordi ha dit...

Chamb, alguna cosa fosca hi ha d'haver darrera. A un tipus que ocupa el càrrec que ocupa no se'l carreguen així com així. Ni per equivocació, com he sentit...

Sento l'absència, però sense voler em vaig carregar tots els links i els he hagut d'anar recuperant poc a poc...

chamb ha dit...

toy,

si que te pinta d escarment, si..

Ddriver,

mola el tema polis....un dia m`ho expliques.

Jordi,

un plaer tornar-te a veure..