dissabte, 7 de febrer del 2009

rafegues a l autopista

hola,

el vaig trobar l altre dia amb un tipus d`imbècil classic de les carreteres catalanes; el que s et posa darrera i comença a fer llums perque el deixis passar. Es podria entendre el tema si el de davant anés molt lent. Però és que ormalment ho fan quan vas a la màxima velocitat permesa i en zones plenes de radars.

Quan jo era bona persona m`apartaba i casi que demanava perdó. Ara faig el el que suposo que feu tots: mantenir-me invariable al carril i fins i tot baixar una mica la velocitat per tocar els collons.

Amb tant de radar, però, casi es millor que passin i els retratin, i amb una mica de sort que s`estavellin contra el pilar d`un pont.

5 comentaris:

ddriver ha dit...

Jo estic fart de trobarme "domingueros" d'aquets,que perque van a 80 ja no canvien de carril i van trapitjant ous per el carril de l'esquerra.
Son un estorb molt gran per la circulacio quan la seva obligacio es circular per el carril que tenen lliure mes a la dreta,si jo vull anar a 170,es problema meu i dels mossos.net.
Penseu que potser es un familiar vostre el que necesita el taxi amb urgencia i per aixo corro,i per culpa d'un sunday-driver potser arribes tard a una urgencia.
Al final sempre has d acabar avancant per la dreta i evidentment una tancadeta contra la valla no esta de mes

ddriver ha dit...

ostres ho he llegit mentres parlava per telfn i pensavaa que eres tu el que anava darrera,en fi...

chamb ha dit...

driver,

a mi em passa entrant a Barcelona entre 7 i 8 del matí. Amb tots els carrils plens. I si jo veig que algú pot anar mes rapid em poso al del mig (que de fet es més rapid) , però el que odio son les rafagues dels collons quan a més es tornaran a trobar un altre just al passar tu.

Però vaja , que no passa res si tenim diferències en tema políticos de conducció. Tu vas votar a la morsa i jo li fotaré una ostia el dia que m`el trobi.

ddriver ha dit...

HOME JO NO FARIA PAS LLUMS SI EL TRANSIT ES UN COLAPSE,JO EM REFEREIXO AMB L'AUTOPISTA BUIDA I UN TIO ATURAT AL TERCER CARRIL

Toy folloso ha dit...

Vejam si un cop t´ha avançat, li foten un retrat i surts tú!.