dissabte, 7 de març del 2009

Paco Clos

El fet que la final de la copa sigui entre el Barça i el Bilbao m`ha fet recordar el gran Paco Clos.

Paco Clos encarna la poc reconeguda figura del quillo-independentista. De coneixements escassos i raonament primari, el cata-quillo defensa el seu païs. I com que viu a Catalunya és el primer a saltar davant qui digui que Catalunya no és lo millor de tot. Desconfiat per haver-se criat en barriades-selva, veu que els seus son els companys de terra. Precisament per no entendre discursos etèris, va saltar en plan kung-fu sobre els animals bascos. Al igual, s`ha de dir, que Migueli. Nascut a Ceuta i d`ideologia confusa, no dubteu que mai ningú gosarà criticar els catalans davant el Tarzán.

El quillo d avui és diferent. Una mica tipus Valdés. AMb un cotxe tunejat i amb arrecada. Li rellisca Catalunya igual que li rellisca tot. Valdés ha passat pel bernís de la civilització, és cert. Però si a la final de València hi han osties, ja sigui contra els bascos o contra la poli, qui saltarà a defensar el barça i/o catalunya a osties seran Alves, Eto´o i Busquets. La majoria dels altres en segona linea mirant de no rebre, a la catalana.

4 comentaris:

Salvador ha dit...

Igual que els polítics catalans a la manifestació d'avui a Brussel·les.

òscar ha dit...

si calen més participants en aquesta mena de pressing catch; en "brauet" zuviría i en "milongueta" heredia també s'hi apuntarien.

Joan Safont ha dit...

Gran Paco Clos, que passeja el gosset en xandal per davant de casa meva tot sovint.

Jordi ha dit...

L'equip d'en Clos, Calderé, Migueli, Amarilla, Julio Alberto, Carrasco, Víctor i companyia és el que primer recordo des de que tinc us de raó.

El centre del camp Flower Power que tenim composat per Iniesta i Xavi segur que no matarien ni una mosca!!