diumenge, 29 de març del 2009

s`obre el ball

Hola,

la nostre societat esta plena d`escenes ridicules. Una d elles és aquella en que els nuvis obren el ball amb un vals, normalment "el danubio asul". Com si el vals fos una antiga tradició mediterrànea. En tot cas alla ells.

Avui diumenge 29 el consell de ministres ha obert el ball de les intervencion d`entitats financeres. La primera ha caure ha estat una petita, la Caja de Ahorros de Castilla La Mancha. Ves a saber quines barbaritats hi han fet els amiguets del Bono (sabieun que la dona del Bono es va liar amb un Tous?).

Contaven que el forat era de 3000 milions d`euros i al final ha estat de 9.000 (de moment). I ara vindran moltes altres caixes, que ningú ho dubti. I malauradament començarem per les Valencianes i Catalanes.
La propera segur que sera una del PP perque la primera és del PSOE.

I compte que no es comenci a parlar de Bancs.

Tampoc ha de ser la fi del mon. A molts païssos europeus ja han avançat en processos com aquest. I aqui les autoritats i el gobierno de españa "a por uvas".

Ara entenc perque el Penedés no em dona el credit de 35.000€ amb garantia real i dos avals de funcionaris que ja no tenen cap prestec.

En fi, ja sabeu com acaben els balls dels casaments.

I si no busqueu al Youtube "pelea en boda rusa"

3 comentaris:

Jordi ha dit...

Ah!! Has sentit que el Solbes obrirà un compte a la Caja Castilla la Mancha?? Increïble!! Quan hi posarà? Un euro??

Anònim ha dit...

-- Analistas financieros se dedicaban ayer a concretar una ‘quiniela’ de cajas con problemas graves de aquí a seis meses. En la relación se enumeraban la del Penedés, Caixa Catalunya, Caja Extremadura, CajaSur, Caja Duero, Caja del Mediterráneo, la Kutxa (Guipúzcoa), Caja Vital (Álava), Caja España, y alguna gallega también. Para el ‘pleno al quince’ se citaba a Cajasol.

chamb ha dit...

de les gallegues aposto per caixanova.

La kutxa no crec.