divendres, 20 de març del 2009

vagues d estudiants

hola,

per fi la tant esperada opinió de chamb al respecte de les manifestacions estudiantils-gamberrils anomenades anti-Bolonia.

Deixarem a part el fet de que practicament cap dels manifestants te ni puta idea de que és el pla de Bolonia. (bé, de fet no tenen ni puta idea practicament de res, però aixo és un altre tema).

He recordat aquests dies una classe del gran Joan Tugores Ques, catedràtic de teoria econòmica. Va explicar que les vagues d`estudiants o les manifestacions MAI son en dilluns o divendres. EL motiu és obvi, si fossin en aquests dies la gent ho enganxaria als caps de setmana i ningú aniria a les manifestacions. De fet molts dels "estudiants" ja ni van a la facultat aquests dies.

Queda palès , doncs, l`interès real i l`esperit de sacrifici del colectiu estudiantil.

A part d`aixo haig de reconeixer que m`agradaria ser un d`aquests mossos anti-avalots i anar amb una porra fotent osties a aquests aspirants a funcionaris o treballadors de LaCaixa (que és el que son, no ho dubteu)

En fi, bon divendres i no patiu els de Barcelona que avui es circularà bé.

1 comentari:

Jordi ha dit...

Gran frase la d'aquest Turoges. Carregada de veritat!!

Crec que els mossos es van excedir una mica, però ells també s'ho van buscar. És una mica un equilibri. Si a la que et diuen dues vegades que marxis no ho fas, ja saps el que et toca. Si no és per les bones, per les dolentes!