dissabte, 21 de març del 2009

visca els mossos d`escuadra¡¡¡




hola a tots i en especial als mossos;

mira tu la profesió de periodista, sempre amatents a servir el suprem dret a l`informació- Intrepids i valents no dubten a arriscar la propia integritat per trasmetre la veritat als lectors i oients. Sempre en primera fila del servei a la comunitat. Emulant Cristianne Amampour no van dubtar a seguir la manifestació anti bolonia. I mira per on es va escapar alguna ostia i algun va rebre un cop de porra. Pobrets¡¡ aixo si que es intolerable¡¡¡ van a per ells¡¡¡ que s`han cregut?? qui son aquesta gent?? mama, m`han pegat¡¡¡¡

De veritat amics periodistes;

1) no teniu ni puta idea de res. Però això ja ho sabiem.
2) qui no vulgui pols que no vagi a l`era. Aixo vol dir que si vas a una manifestació de mocosos gamberrets, et pot saltar alguna ostia.

És ben bé com aquell acudit del Gila; " lo malo de la guerra es que hay un peligro¡¡"

Mossos endavant, que la inmensa majoria estem amb vosaltres.

4 comentaris:

ddriver ha dit...

realment amb el pas que tenim quina polcia voleu que tinguem,nomes valen per maxacar al poble,cosirlo a multes etc etc pero fer la seva feina que se l`hi suposa (esta pendents de la seguretat del pais)ni per casualitat.
Si tens un problema al taxi millor que t'el soluconis sol,perque si els crides encara et complicaran la vida.Mossos mort-mosso bo

chamb ha dit...

tu és que ets una mica exagerat, taxi dr.

Jordi ha dit...

Crec que no es pot generalitzar, com tot. Estic d'acord amb tú, Chamb, en el punt 2). Qui no vulgui pols que no vagi a l'era. Si estàs per allà sempre saps que pots rebre. Ara si és sense voler (casualitat), però si és volent (està mal fet).

Toy folloso ha dit...

I si ets periodista, vigila amb quines "pintes" et fots a informar; per alló del mimetisme, ja saps....