dissabte, 23 de maig del 2009

revistes

Hola,

Ara m`he apuntat a un gimnàs. Era qustió de supervivència. Cada dia sentia punxades al cor i dolor a les articulacions de dormir tan tens. No és bo dormir sol quan estas en plena etapa d estrés. De fet crec que no és mai bo dormir sol, però aquest és un tema que deixarem per un altre dia.

En el gimnàs hi ha una zona de relax on hi han algunes revistes. Ahir hi havia el Temps i Interviu. Us podeu imaginar quina de les dues estaba més solicitada i desgastada per un ús intensiu. I el motiu no és només la noia de la portada i algun reportatge gràfic intern. L interviu és ple de reportatges curiosos, morbosos , escandalosos. Te articles de Millàs i algun altre de bo. fins i tot un sonet de Sabina sobre temes d actualitat.

El temps esta bé, encara s aguanta. Però Xavier Vinader, Fabià Estapé i Josep Piera i tutti quanti ja els tenim una mica vistos.

La diferència entre ambdues publicacions no és l`idioma. De ben segur que no. La diferència és que una esta subvencionada per insitucions públiques i privades com si fos una ONG. Mireu sino els anunciants del temps.

L`altre, L interviu, s`ha de vendre per fer caixa i justificar l`inversió que hi fan els anunciants.

No seria hora ja d` acabar amb totes les subvnecions a diaris i revistes ??

Qui tingui lectors, que s`hi guanyi la vida. I qui no doncs a treballar , cony.

2 comentaris:

Toy folloso ha dit...

Si tens stress, perqué no mires revistes de botànica?.
Home!!!.

Jordi ha dit...

Espero que aquesta teràpia et serveixi d'alguna cosa, però el millor per calmar l'estrés és sortir a còrrer per la muntanya. Paraula!!