diumenge, 28 de juny del 2009

> La Plataforma Som lo que Sembrem

Hola,

mira per on , acabo d`assabentar-me de l`existencia d`un altre grup d`idiotes a casa nostra.

Vaig sentir a la ràdio l`anunci que farien una manifestació per prohibir els transgènics.

Altre cop amb la manioa de prohibir¡¡ Escolti miri, si vostè vol tenir el seu propi hort , doncs tingui´l. I si vol comprar a botigues ecològiques, doncs endavant. Però deixi m a mi en pau¡¡¡¡ Oi que jo no li prohibeixo res a vostè? doncs deixip m en pau, collons.

A part de que ja fa milers d anys que tots els cultivadors barrejen diferents espècies per tenir-ne de millors. Més productives i més resistents. O no sabieu que abans les taronjes eren plenes d emprenyadores llavors.

Però el que m `ha molestat de veritat es que l anunci esta fet amb accent de Barcelona excepte quen diuen "som lo que sembrem"...on treuen un accent tortosí o lleidetà que deu sonar més "pagès". Més sostenible i ecològic. Escolteu els del grupet, aneu a pastar fang. No sou ningú ni per donar lliçons ni per apropiar-vos d accents que no son els vostres.

1 comentari:

Salvador ha dit...

Alguns han passat directament de l'estalinisme a l'ecologisme sense passar per la democràcia.

La queixa és perquè la Mesa del Parlament, uns altres grans demòcrates, no ha admès una ILP sobre els transgènics. Però no l'han rebutjat per unanimitat com la del referèndum d'autodeterminació.